Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Microsoft Windows 11 Activation Key

Hoş geldin! end72 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.

akdas

Yönetici
Kurucu
Super Mod
Modaratör
FD Üye
Premium Üye
Co Admin
Etkileşim
36,168
F-D Coin
1,595
Microsoft Windows 11 Profesyonel

Etkinleştirme Anahtarı 🔑

✔️ Sınırsız Bilgisayarda Çalışma

Similar threads

Windows 11 ücretsiz ürün anahtarı (Lisans Anahtarı). Tüm Sürümler İçin Windows 11 Ürün Anahtarları (32bit+64bit). Kalıcı aktive bir kuruş ödemeden bunu, Windows 11 Ürün Anahtarı arıyorsun? Cevabınız evet ise doğru yere geldiniz çünkü bugünün rehberinde sizinle %100 çalışan lisans anahtarlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9K
Windows 7 ücretsiz ürün anahtarı (Lisans Anahtarı). Windows 7 Ürün Anahtarları Windows 7, Windows’un en yaygın kullanılan sürümüdür. Bu, işlemci Windows Vista’dan daha birçok yeni ve gelişmiş özelliğe sahipti. Pencerelerinizi çalıştırmak için Microsoft’tan orijinal bir pencere edinmelisiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Microsoft, Windows 10’un tanıtımından 6 yıl sonra Windows 11 sürümünü geçtiğimiz aylarda duyurdu ve yakın bir zaman öncesinde de herkes için indirmeye sundu. Windows 10 kullanıcıları direkt güncelleme yolu ile yeni sisteme geçebiliyor. İsteyenler de Microsoft’un sitesinden ISO dosyası indirip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Windows işletim sistemini etkinleştirmek için iki farklı yola başvurabilirsiniz. Bu Windows kopyası orijinal değil hatası nasıl çözülür? sorusunu yanıtladık. İşletim sistemi ve programlarda korsan kullanım bazı sorunlara yol açıyor. Etkinleştirme yazılımı adı altında yayınlanan programlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Bildiğiniz üzere Microsoft, Windows 7 ve sonrasında gelen işletim sistemlerinin tamamında, sisteminizi herhangi bir ürün anahtarı olmadan da kurabilmenize izin veriyor. Hem işletim sistemini test etmeniz hem de beğenmeniz durumunda ürün anahtarı satın almanız için size verilen bir süre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
858,461Konular
981,115Mesajlar
29,530Kullanıcılar
oeviniSon üye
Üst Alt