Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Microsoft, Windows 11 Lisans Satışına Başladı

Microsoft, Windows 11 Lisans Satışına Başladı

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94

Microsoft Ekim ayında Windows 11’i piyasaya sürdü, lakin yakın vakte kadar PC toplayanlar direkt bir lisans satın alamıyordu. Lakin şirket, artık özel bilgisayarlar için uzun vakittir beklenen Windows 11 satın alma seçenekleri eklemiş durumda.

Windows 11 Home 139 dolar, Windows 11 Pro ise 199.99 dolarlık fiyata sahip. Bu fiyatların Windows 10 Home ve Windows 10 Pro ile birebir olduğunu belirtelim. Lakin yeni bir bilgisayara geçiş yapacak bireyler artık direkt Windows 11 lisansı satın alabilecek. Türkiye fiyatlarına gelince, Resmi Microsoft web sayfasında Windows 11 Home‘un 2.699₺, Windows 11 Pro‘nun 3.899₺ fiyat etiketine sahip olduğunu görüyoruz.

Windows-11-Home-Turkiye-Fiyat-Lisans.jpg

Windows 11, Microsoft’un daima yayınladığı güncellemelerle birlikte daha daha yeterli bir hale geldi. Çeşitli donanım anketleri de gösteriyor ki Windows 11 kullanım oranı önemli formda artıyor. Bununla birlikte, 12. Jenerasyon Alder Lake işlemcili bir sistem topluyorsanız en yeterli performansı almak için Windows 11’i kullanmaktan öbür dermanınız yok. Birebir şey yakında piyasaya çıkacak olan 13. Kuşak Raptor Lake için de geçerli olacak.

Similar threads

Windows 11, çeşitli özelliklerin yanı sıra oyuncular için verilen vaatlerle birlikte piyasaya sürülmüştü. Microsoft vaatlerinden kimilerini yerine getirse de birtakım yenilikler için hala vakte gereksinim var. Genel olacak bakarsak, Windows 11 işletim sistemi oyunculara en yeterli tecrübe sunmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Microsoft, Dev Channel’da Windows Insider’lar için yeni bir Windows 11 Insider Preview Build 22557 yayınladı. Paylaşılan en son Windows 11 güncellemesi, internet bağlantısı ve Microsoft hesabı olmayanların Windows 11 Pro kurmasına izin vermiyor. Windows 11 Professional Edition, düzenli olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Windows 11 işletim sistemi resmi olarak tanıtıldı. Yeni Windows’un tanıtılmasının ardından işletim sistemiyle ilgili bazı detaylar da kullanıcılarla paylaşılmaya başlandı. Paylaşılan bu detaylardan biri de Windows 11 Home kurulumu ile ilgili. Windows 11’in resmi internet sayfası üzerinde yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
En son Windows 11 derlemesinde Microsoft, Windows 11 Pro kullanıcılarını bir Microsoft hesabı oluşturmaya ve işletim sistemini kurarken etkin bir internet irtibatına sahip olmaya zorlamaya başlayarak işletim sisteminin kurulumuna yeni bir mahzur daha ekledi. Şu anda geliştirme kademesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Teknoloji devi, Windows 11 kurulumu sırasında kullanıcıların Microsoft hesaplarıyla giriş yapmasını istiyor. Daha önce sadece Windows 11 Home kullanıcılarından istenen bu zorunluluk, artık Windows 11 Pro için de genişletilmiş durumda. Windows 11 sürüm 22H2 güncellemesiyle birlikte Microsoft...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,464Konular
981,127Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt