Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Microsoft'da bir şey hala değişmedi (!)

Microsoft'da bir şey hala değişmedi (!)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
MS'un 1998'de yaptığı tanıtım ile geçtiğimiz günlerde yaptığı tanıtım arasındaki ortak nokta

Microsoft'un Windows 98'i tanıttığı bilgisayarın kilitlenmesi ve kullanıcıların seneler sürecek bir kabusu olan mavi ekran hatasının çıkması, espirilere neden olmuş, aynı zamanda dikkatleri yeni işletim sistemi üzerine çekmişti Aradan geçen 14 sene, belki mavi ekranları tarihe karıştırdı ancak bir şeyi hala değiştirmedi: Microsoft cihazları hala kilitlenebiliyor
Microsoft'a haksızlık yapmamak gerekiyor, zira şirketin son işletim sistemi Windows 7 oldukça stabil çalışıyor ve adeta kilitlenmek nedir bilmiyor Ancak yazılım devi, tanıtımlardaki şansızlığını pek yenememiş olacak ki, geçtiğimiz günlerde Surface tabletin tanıtıldığı etkinlikte yeni tablet, Steven Sinofsky'nin anlatımı sırasında donakaldı Bu manzara ise ister istemez bize 1998'deki o unutulmayankilitlenme anını hatırlattı
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt