Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Microsoft'tan Vista için acı itiraf

Microsoft'tan Vista için acı itiraf

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Microsoft’un yöneticilerinden ilginç bir açıklama geldi Windows Vista’yı kurmak yerine Windows 7’yi beklemenin daha iyi olacağı söylendi

Bu açıklama, Microsoft’un Windows’dan sorumlu olan Başkan yardımcısı Bill Veghte’ye ait Bill Veghte, Windows 7’nin çok daha iyi bir işletim sistemi olduğunu Vista’ya geçmek isteyen şirketlerin beklemelerinin daha iyi olacağını söyledi
Veghte yaptığı açıklamada Vista geçiş testleri için uğraşan şirketlerin bu testleri bırakmalarını ve Windows 7 RC1’in bile çok daha iyi bir alternatif olacağını belirtti

Bill Veghte'nin açıklamaları çok konuşulacak
Bir çok şirket zaten Vista işletim sistemine geçmedi Bu şirketler Windows XP’ye sım sıkı sarılmış durumdalar Vista’ya geçmek bu şirketler için büyük bir risk Çünkü Vista hem uyumsuz hem de çok yavaş Fakat bu şirketler ne yazık ki farklı bir işletim sistemine geçmek zorundalar Bunun nedeni de Microsoft’un şirketlere verdiği XP Business desteğini geri çekmesi

Durum böyle olunca birçok uygulamanın yeni işletim sisteminde denenmesi gerekiyor Geçiş için çok iyi bir planlama yapılması şart Bu da bir çok şirket için bir yıldan fazla bir süre anlamına geliyor Şirketler daha iyi bir Vista yerine çok daha iyi bir XP işletim sistemine sahip olmak istiyor Microsoft bu yüzden bu şirketlere Windows 7 işletim sistemini öneriyor Bildiğiniz gibi Windows 7, XP moduna sahip Bu da şirketleri ikna etmek için yeterli

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt