iltasyazilim
FD Üye
mide yanmasını aşmak için ne yapmalı
Karnabahar : Haşlanmış karnabahar, mideyi asit saldırılarından koruyarak tüm sorunları giderebilir İçeriğinde bulunan gefarnato maddesi ülser ilacının hammadesi olarak kullanılıyor
Lahana : Lahanayı çiğ olarak yemeyi tercih edin İnce şeritler halinde doğrayıp salata yapın Meyve presinde lahananın suyunu sıkıp aynı miktarda elma suyu ile karıştırın ve için Lahana, ülser ve Gastrit ilacı olarak biliniyor Dörtte bir lahanayı yıkayıp kalın şeritler halinde doğrayın 1 kerevizi soyup doğrayın 1 havucu temizleyip dilimleyin Lahana, kereviz ve havucu katı meyve presinde sıkıp sabah akşam suyunu için
Patates : Ham patates suyu mide yanmasının doğal ilacıdır Patatesi soyup katı meyve presinde suyunu sıkın Su,havuç suyu veya kereviz suyu ile karıştırıp için
Elma sirkesi : Salatalarda veya mezelerde elma sirkesi kullanın
Maden suyu : Mide asidinin büyük bir bölümünü etkisiz ışık halkası getiriyor
Ispanak : Ispanağı buharda pişirin veya haşlayarak tüketin Taze yapraklarını salata olarak yiyin
Zeytinyağı : Çiğ olarak kullanıldığında besinlerin midede kalma süresini azaltıyor ve yağların sindirimi için safra salgısını artırıyor
Baklagil : Fasulye, bezelye ve mercimekte yer alan bioflavionid maddesi, midenin koruma faktörünü artırıyor
Muz : Mideyi seven meyvelerin başında geliyor Ara öğünlerde birer muz yemek yemek, midedeki yanma hissini ortadan kaldırabilir Muz, mide enzimleri ve hücrelerinin üretimini de artırıyor
Kızarmış ekmek : Midenin salgıladığı fazla asidi kurutarak yanma hissini gideriyor
Meyankökü : Güçlü bir mide koruyucusuYapılan son araştırmalara göre midedeki aşırı asitlenmeyi azaltıyor *
Karnabahar : Haşlanmış karnabahar, mideyi asit saldırılarından koruyarak tüm sorunları giderebilir İçeriğinde bulunan gefarnato maddesi ülser ilacının hammadesi olarak kullanılıyor
Lahana : Lahanayı çiğ olarak yemeyi tercih edin İnce şeritler halinde doğrayıp salata yapın Meyve presinde lahananın suyunu sıkıp aynı miktarda elma suyu ile karıştırın ve için Lahana, ülser ve Gastrit ilacı olarak biliniyor Dörtte bir lahanayı yıkayıp kalın şeritler halinde doğrayın 1 kerevizi soyup doğrayın 1 havucu temizleyip dilimleyin Lahana, kereviz ve havucu katı meyve presinde sıkıp sabah akşam suyunu için
Patates : Ham patates suyu mide yanmasının doğal ilacıdır Patatesi soyup katı meyve presinde suyunu sıkın Su,havuç suyu veya kereviz suyu ile karıştırıp için
Elma sirkesi : Salatalarda veya mezelerde elma sirkesi kullanın
Maden suyu : Mide asidinin büyük bir bölümünü etkisiz ışık halkası getiriyor
Ispanak : Ispanağı buharda pişirin veya haşlayarak tüketin Taze yapraklarını salata olarak yiyin
Zeytinyağı : Çiğ olarak kullanıldığında besinlerin midede kalma süresini azaltıyor ve yağların sindirimi için safra salgısını artırıyor
Baklagil : Fasulye, bezelye ve mercimekte yer alan bioflavionid maddesi, midenin koruma faktörünü artırıyor
Muz : Mideyi seven meyvelerin başında geliyor Ara öğünlerde birer muz yemek yemek, midedeki yanma hissini ortadan kaldırabilir Muz, mide enzimleri ve hücrelerinin üretimini de artırıyor
Kızarmış ekmek : Midenin salgıladığı fazla asidi kurutarak yanma hissini gideriyor
Meyankökü : Güçlü bir mide koruyucusuYapılan son araştırmalara göre midedeki aşırı asitlenmeyi azaltıyor *