mide yanmasını gecirmek icin ne yapmalı
Karnabahar : Haşlanmış karnabahar, mideyi asit saldırılarından koruyarak tum sorunları giderebilir İceriğinde bulunan gefarnato maddesi ulser ilacının hammadesi olarak kullanılıyor
Lahana : Lahanayı ciğ olarak yemeyi tercih edin İnce şeritler halinde doğrayıp salata yapın Meyve presinde lahananın suyunu sıkıp aynı miktarda elma suyu ile karıştırın ve icin Lahana, ulser ve Gastrit ilacı olarak biliniyor Dortte bir lahanayı yıkayıp kalın şeritler halinde doğrayın 1 kerevizi soyup doğrayın 1 havucu temizleyip dilimleyin Lahana, kereviz ve havucu katı meyve presinde sıkıp sabah akşam suyunu icin
Patates : Ciğ patates suyu mide yanmasının doğal ilacıdır Patatesi soyup katı meyve presinde suyunu sıkın Su,havuc suyu ya da kereviz suyu ile karıştırıp icin
Elma sirkesi : Salatalarda ya da mezelerde elma sirkesi kullanın
Maden suyu : Mide asidinin buyuk bir bolumunu etkisiz hale getiriyor
Ispanak : Ispanağı buharda pişirin ya da haşlayarak tuketin Taze yapraklarını salata olarak yiyin
Zeytinyağı : Ciğ olarak kullanıldığında besinlerin midede kalma suresini azaltıyor ve yağların sindirimi icin safra salgısını artırıyor
Baklagil : Fasulye, bezelye ve mercimekte bulunan bioflavionid maddesi, midenin koruma faktorunu artırıyor
Muz : Mideyi seven meyvelerin başında geliyor Ara oğunlerde birer muz yemek, midedeki yanma hissini ortadan kaldırabilir Muz, mide enzimleri ve hucrelerinin uretimini de artırıyor
Kızarmış ekmek : Midenin salgıladığı aşırı asidi kurutarak yanma hissini gideriyor
Meyankoku : Guclu bir mide koruyucusuYapılan son araştırmalara gore midedeki aşırı asitlenmeyi azaltıyor
Karnabahar : Haşlanmış karnabahar, mideyi asit saldırılarından koruyarak tum sorunları giderebilir İceriğinde bulunan gefarnato maddesi ulser ilacının hammadesi olarak kullanılıyor
Lahana : Lahanayı ciğ olarak yemeyi tercih edin İnce şeritler halinde doğrayıp salata yapın Meyve presinde lahananın suyunu sıkıp aynı miktarda elma suyu ile karıştırın ve icin Lahana, ulser ve Gastrit ilacı olarak biliniyor Dortte bir lahanayı yıkayıp kalın şeritler halinde doğrayın 1 kerevizi soyup doğrayın 1 havucu temizleyip dilimleyin Lahana, kereviz ve havucu katı meyve presinde sıkıp sabah akşam suyunu icin
Patates : Ciğ patates suyu mide yanmasının doğal ilacıdır Patatesi soyup katı meyve presinde suyunu sıkın Su,havuc suyu ya da kereviz suyu ile karıştırıp icin
Elma sirkesi : Salatalarda ya da mezelerde elma sirkesi kullanın
Maden suyu : Mide asidinin buyuk bir bolumunu etkisiz hale getiriyor
Ispanak : Ispanağı buharda pişirin ya da haşlayarak tuketin Taze yapraklarını salata olarak yiyin
Zeytinyağı : Ciğ olarak kullanıldığında besinlerin midede kalma suresini azaltıyor ve yağların sindirimi icin safra salgısını artırıyor
Baklagil : Fasulye, bezelye ve mercimekte bulunan bioflavionid maddesi, midenin koruma faktorunu artırıyor
Muz : Mideyi seven meyvelerin başında geliyor Ara oğunlerde birer muz yemek, midedeki yanma hissini ortadan kaldırabilir Muz, mide enzimleri ve hucrelerinin uretimini de artırıyor
Kızarmış ekmek : Midenin salgıladığı aşırı asidi kurutarak yanma hissini gideriyor
Meyankoku : Guclu bir mide koruyucusuYapılan son araştırmalara gore midedeki aşırı asitlenmeyi azaltıyor