Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Midye Dolma Tarifi

Midye Dolma Tarifi
0
58

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,753
Etkileşim
89
Puan
48
F-D Coin
0
Midye Dolma Tarifi midye dolma nasıl yapılır video midye dolma tarifi video nasıl yapılır tarifi Midye Dolma Tarifi Dışarıya yediğiniz midye dolmayı kendi mutfağınızda temizliğinden ve lezzetinden belirsizlik duymadan yapmak istiyorsanız tarifimize göz atın! 1548689520 1548689520 midyedolmatarifi5c4f20767fabemidyedolmatarifi5c4f20767fabe http:estbmsncomi70A76525723E6E28371E268E4A982 Midye Dolma Tarifi Malzemeler, 1 kilo midye 1 litre su Yarım yemek kaşığı tuzlu İç Malzemeleri, 1 su bardağı pirinç 1 su bardağı midyenin haşlama suyu 1 adet soğan 1 diş sarımsak 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1 çorba kaşığı kuş üzümü 1 çorba kaşığı çam fıstığı id 1 çorba kaşığı kuru nane 1 çay kaşığı kimyon 1 akarsu kaşığı yenibahar 1 akarsu kaşığı şeker Yarım nehir kaşığı karabiber 1 tane limon Hazırlanışı, Midyelerin kabuklarını kazıyıp tamamen yıkayın Soğuk suyun içinde 15 dakika bekletin Tencereye su ve tuzu ekleyip kaynamaya bırakın Kaynayan suya midyeleri ekleyin Midyelerin ağzı açıldıktan daha sonra sudan çıkarın Kaynama suyunu muhakkak dökmeyin, iç pilavda kullanılacak Soğanı incecik doğrayıp, tavada sıvıyağda kavurun İçine ince kıyılmış sarımsak ve fıstıkları ekleyin Fıstıklar renk değiştirene dek kavurmaya devam edin Pirinçleri yıkayıp süzdükten sonradan tavaya ekleyin Nane, karabiber, yenibahar ve şekerini ek edin Yavaşça karıştırarak pişirin Pirinçler kavrulduktan daha sonra midye haşlama suyundan 1 kadeh ekleyin Kuş üzümlerini ilave edip, suyunu çekene kadar pişirin Pilavın altını kapatıp demlenmeye bırakın Haşlanmış midyelerin içini pilavla doldurun Yayvan bir tencereye midye dolmaları dizin Üzerine midye haşlama suyundan 2 bardak ve 2 bardak soğuk su ekleyin Orta ateşte kaynayana değin 20 dakika pişirin Soğuduktan sonradan servis yapın Sağlık olsun (alıntıdır)  
 
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt