Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Midye pilavı

Midye pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Pratik ve kolay bir şekilde Midye pilavı için tarif

MALZEMELER
Amerikan pirinci 350 gr
Soğan 200 gr
Midye 12 lt
Toz şeker 50 gr
Soya yağı 100 ml
Fındık içi 100 gr
Kuru üzüm 50 gr
Kaynamış su 13 lt
Tuz
Kuru nane
Yenibahar
Karabiber
Limon


SERVİS BAŞINA BESİN DEĞERİ :

Protein 12 gr
Yağ 26 gr
Karbonhidrat 50 gr
2218 Kj
530 kcal

HAZIRLANIŞI
Soğanları ince ince kıyın Soya yağında pembeleşinceye kadar kavurun Pirinci yıkayıp suyunu süzün, soğanlarla birlikte 5 dakika kavurun Sırasıyla kuru üzüm, fındık, tuz, şeker, nane ve yenibaharı ekleyip biraz daha kavurun Midyeleri yıkayıp suyunu süzün Hazırladığınız karışıma midyeleri ve sıcak suyu ekleyip kaynamaya bırakın Piştikten sonra 20 dakika dinlendirin Servis tabağına alıp yanında limon ile sıcak servis yapın
 

Similar threads

Yemek Adı : Kabak pilavı Mutfak : Amerikan Türü : Pilavlar MALZEMELER Amerikan pirinci 1 kg Dana eti 1 kg Kış kabağı 1 kg Soya yağı 6 çorba kaşığı Kuş üzümü 3 çorba kaşığı Et suyu 15 lt Tuz Karabiber SERVİS BAŞINA BESİN DEĞERİ : Protein 27 gr Yağ 16 gr Karbonhidrat 88 gr...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
MALZEMELER Amerikan pirinci 1 kg Dana eti 1 kg Kış kabağı 1 kg Soya yağı 6 çorba kaşığı Kuş üzümü 3 çorba kaşığı Et suyu 15 lt Tuz Karabiber SERVİS BAŞINA BESİN DEĞERİ : Protein 27 gr Yağ 16 gr Karbonhidrat 88 gr 3523 Kj 842 kcal HAZIRLANIŞI Kuşbaşı doğradığınız etleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Malzemeler : • 225 gr (1 su bardağı) pirinç • Tuz • 15 adet ortaboy kabuklu midye • 75 ml (13 su bardağı) zeytinyağı • 25 gr çam fıstığı • 750 gr (6 büyük) soğan (ince kıyılmış) • 1 çay kaşığı toz şeker • 1 çay kaşığı kyenibahar • 50 gr kuş üzümü • 250 ml (1 su bardağı)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
MALZEMELER Amerikan pirinci 100 gr Havuç 4 adet Kabak 200 gr Taze fasülye 200 gr Patates 200 gr Soğan 2 adet Soya yağı 20 ml Yeşil biber 6 adet Domates salçası 2 çorba kaşığı Su 25 lt Tuz SERVİS BAŞINA BESİN DEĞERİ : Protein 4 gr Yağ 3 gr Karbonhidrat 28 gr 640 Kj 153 kcal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
MALZEMELER 4 İri Enginar 2 Limon 1 Soğan 1 Çay Kaşığı Hardal 200 gr Krema 4 Lahana Yaprağı 2 Defne Yaprağı 150 gr Somon Balığı Filetosu 100 gr Dil Balığı Filetosu 100 gr Levrek Filetosu 100 gr Kabuksuz Midye 100 gr Kalamar 50 gr Siyah Havyar 4 Çorba Kaşığı Tereyağı 1 Su Bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,496Konular
981,800Mesajlar
29,866Kullanıcılar
txnaSon üye
Üst Alt