Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Migrenininz Varsa Lütfen Okuyunuz....

Migrenininz Varsa Lütfen Okuyunuz....
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Migrenininz Varsa Lütfen Okuyunuz Bu önerge işadamı Bülent Paksoy'dan geldi 6 tane makyaj temizleme pamuğunun arasına yarım nehir kaşığı karabiber koyup üstüne bol kolonya döküyorsunuz Toplam 3 pamuk oluyor bunların 2'şer tanesini şakaklara, bir tanesini de 2 kaşın ortasına koyup bir tülbentle başınızı bağlayın, uyumaya çalışın 1 Saat değin sonradan tülbenti açtığınızda ağrılarınızın geçtiğini ve kuş gibi hafiflediğinizi hissedeceksiniz Size ne değin inandırıcı kazanç bilmiyorum fakat ben ve arkadaşlarım denediğimizde sahiden sonuç aldık Her ağrınız tuttuğunda bunu deneyin 2 ya da 3 kere yaptıktan sonra migrenin kalmadığını göreceksiniz Bana söylenen karabiber ve kolonyanın birleştiğinde dünyanın en iyi antiseptiği olduğu Bana tezgâhtar olan birey bunu İsviçre'de öğrendiğini ve migrenin beyine giden asap damarlarının biri tıkalı olması sebebiyle oluştuğunu söylemişti Boğazlarınız şişmeye başladığında tülbenti katlar bol karabiber ve limon kolonyası döküp boğazınınza sardığınızda sabaha bir şeyiniz kalmaz Bunu 35 kere tekrarladığınızda bir daha kış mevsiminde dondurma yeseniz bile şişmeyecektir Bu öneriyi denemenin hiçbir zararı olmaz Umarım iyi gelir BOL SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM  

858,476Konular
981,261Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt