Şimdilerde Bursaspor'da forma giyen Futbolcu Özer Hurmacı ve eşi Mihriban Hurmacı boşanma eşiğine gelmiş lakin bağlarına baht vermeyi seçerek boşanmaktan vazgeçmişlerdi. Bu olayların akabinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Mihriban Hurmacı şok bir savda bulunarak, eşi Özer Hurmacı'nın kendisini aldattığını gördüğünü ve bunun üzerine çıkan tartışmada eşi Özer Hurmacı'nın kendisini tehdit ederek darp ettiğini söyledi. Bu savların ayrıntıları ve Mihriban & Özer Hurmacı çiftinin yaptığı açıklamalar haberimizde...
Üç çocukları olan 6 yıllık evli Mihriban & Özer Hurmacı çifti boşanma evresine gelmiş lakin alakalarına bir talih daha vererek boşanmaktan vazgeçmişlerdi. Mihriban Özer, eşinin kendisini darp ettiğini tez ederek polise gittiğini belirtti. İşte bu savların ayrıntıları ve daha fazlası haberimizde..
Mihriban Hurmacı'nın Tehdit ve Darp Argümanları Şu Formda;
Sarıyer Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı giderek şikayetçi olan Mihriban Hurmacı, yaşadıklarını şöyle anlattı:
-Dün akşam saat 21.00’da Özer’in cep telefonunda öteki bayanlara ilişkin iletiler ve fotoğraflar gördüm. Bu yüzden tartışmaya başladık.
-Beni bir odaya çekerek ellerime, yüzüme vurmaya başladı. Başımı camlara vurdu, “Seni gebertirim” diyerek tehditte bulundu. Kendimi dışarıya güç attım”
Mihriban Hurmacı Toplumsal Medya Hesabından Darp Görsellerini Paylaştı;
'Kendimi kurtarmak istedim ellerinden lakin tırnaklarını sapladı ellerime. Kırılmak üzereydi parmağım. Allah korudu. Kendimi meskenden dışarı atabildim, polise gidebildim.' sözlerini kullandım.
Özer Hurmacı'nın Boşanma Devrindeki Savları;
Futbolcu Özer Hurmacı, 6 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı’ya evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle ‘çekişmeli’ olarak boşanma davası açmıştı.
Eşinin daima Astroloji ile ilgilendiğini öne süren Hurmacı, “Astroloji haritasına bakıp onu aldattığımı söylüyor” savında bulunmuştu.
Mihriban Dinçer Hurmacı Kimdir?
Mihriban Hurmacı hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor.
2015 yılında Özer Hurmacı ile evlenen ve 3 çocuk sahibi olan çift daha evvel boşanma basamağına gelmiş, lakin evliliklerini kurtaracağına inanarak birbirlerine bir talih vermişlerdi.