Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mika Raun: Sevgilim namaz kılıyor

Mika Raun: Sevgilim namaz kılıyor
0
163

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Geçirdiği cinsiyet değiştirme ve birçok estetik ameliyatı sonrası apayrı biri haline gelen toplumsal medya fenomeni Mika Raun, Psikolog Gökhan Çınar'ın programına konuk oldu.

Programda hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Raun, sevgilisi ve kendisiyle ilgili açıklamalarıyla dikkat çekti.

gi_2850.jpg

Çınar’ın "Sen bizim kimyamızı mı bozuyorsun sence?" sorusuna:

Eleştirileri takmıyor

"Yani olabilir. Bozuyorsam da bozuyorum, ne diyim yani. Ben zati çocukluğumdan beri eleştiriliyorum. Bir müddet sonra ciddiye almamaya başlıyorsun. Bir kulaktan giriyor, ötekinden çıkıyor. Annenin sana kaç kere gece geç gelme demesiyle alakalı. Bir müddet sonra boş ver diyorsun."

glu_6601.jpg

"Sevgilim namaz kılıyor"

"Bir ait var, uygun misin keyifli musun?’’ sorusuna Raun, "Mutluyum. Ben artık şey arıyorum, bana tapmalı. Birincisi onu sevmemin nedeni çok düzgün bir insan. O kadar uygun ki, bana değil etrafına çok yeterli. Çok dindar. Beni görüyor Ayet-el Kürsi okuyor. Beni görüyor, nazar duası okuyor. Çocuk namaz falan kılıyor, mis üzere." açıklamasını yaptı.

pg_8012.jpg

tyu_7750.jpg

si_9133.jpg

si_2269.jpg