Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

mikrofon girişi sorunu

mikrofon girişi sorunu
0
177

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
http:j1311hizliresimcom1hwuysqc

Arkadaşlar pcmin ana karti bu lütfen bu konuda yardım edin yıllardır laptopdan konuşuyorum bilgisayarcıya götürdüm yapamıyorlarmış yada bilmiyorum paramda yok zaten bi bakın ana kartada ön giriş çalışmıyor pcmin soundmax audio kullanıyorum

Similar threads

Öncelikle Selamlar Arkadaşlar Pcmin Herşeyi Güzeldi Fakat Ben El Atana Kadar 5+1 Creative Sistem Var Herşey Güzel Çalışıyo Vede Bir Kulaklığım Var Önpanele Takıp Kullanıyorum Sesin Duyulmamasını İstediğim Anlarda Neyse Geçelim Ben Pc Ayrıca Mik Takmak İstedim Ancak Ayarlarından Vs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Öncelikle Selamlar Arkadaşlar Pcmin Herşeyi Güzeldi Fakat Ben El Atana Kadar 5+1 Creative Sistem Var Herşey Güzel Çalışıyo Vede Bir Kulaklığım Var Önpanele Takıp Kullanıyorum Sesin Duyulmamasını İstediğim Anlarda Neyse Geçelim Ben Pc Ayrıca Mik Takmak İstedim Ancak Ayarlarından Vs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Averatec marka bir laptopum var, açılışta fanla ilgili bi hata vermeye başladı, sanırım işlemcinin fanı çalışmıyor laptopu kendimiz açıp fanını temizleme imkanımız varmı, yada bi bilgisayarcıya götürsek halledebilirmi? garantiye göndermek en doğrusu ama garantisi tr de nerede bilmiyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Arkadaşlar kasanın önündeki kulaklık ve mikrofon girişleri çalışmıyor Usb ler çalışıyor ama Kulaklık ve mikrofon girişleri çalışmıyor İçini açtım baktım 3 grup halinde renkli renkli kablolar çıkıyor uçları falan bağlı bi yerlere fazla anlamam ama Lütfen yardım edin bana yaa
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt