Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mikrotem yağ cozucu

Mikrotem yağ cozucu
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Mikrotem klasik yağ cozucu

Gecenlerde aldığım bir urun doğrusu alırken biraz tereddutlerim vardı ama aldıktan sonra o kadar memnun kaldım ki sizlerlerde paylaşmak istedim

Bir arkadaşımın uye olup satış yaptığı bir marka mikrotem ben boyle şeylere sıcak bakmam aslında kulladığım urunler genellikle aynıdır kolay kolay değişiklik yapmam biraz arkadaşımın ısırarı uzerine aldımKonsantire olarak satılıyor siz sulandıryorsunuz bir şişe en az altı ay gidiyorMutfakta her duzeyde kulanabiliyorsunuz benim gibi surtme işlerinden nefret eden bayanlar icin birebirimagesmikrotemyagcozucu5adfb33395b72png sadece yağlı yuzeye puskurtup ıslak bir bezle duruluyorumsonuc harika bende bunun uzerine evde yer silmeden tutunda cam silmeye kadar herde kullanmaya başladım hatta gecenlerde riskle girip tullerime bide yarım cay bardağı doktum sonuc mukemmeldi bunun uzerine forumdaki tum bayan arkadaşlarımla paylaşmak istedim siddetle tavsiye ederimimagesmikrotemyagcozucu5adfb334a6097gif

vucud şampuanıda harika diyorlar denediklten sonra bu konudada duşunlerimi sizlerle paylaşırım imagesmikrotemyagcozucu5adfb33395b72png