iltasyazilim
FD Üye
Milföy Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
*1 paket milföy
*Kemşanti
*Pudra şekeri veya çikolata sosu
Milföy Tatlısı Tarifi Yapılışı Merhaba
1
*İlk olarak milföylerin 1 diliminden 8 kare çıkacak şekilde kesiniz
*Benim fırınıma paketten 2 adet dışarıda kalıyor fırın tepsinize göre ayarlayın
*Yaklaşık 1520 dakika içerisinde şişip kabarıyorlar
*Tam olarak kabardığından emin olduğunuz da fırınınınızı kapatın ve 5 dakika soğumaya bırakın
*Milföyler fırındayken kremşantinizi hazırlayabilirsiniz ve üzeri için istediğiniz çikolata sosunuzuda krem santi kutunuzun arkasında su veya sütle yapabileceğinizi biliyorsunuzdur
*Ben ne yoğun ne de sert bir krem şanti olmasını istemediğim için yarım bardak su ve ve süt ekleyerek yaptım ve buzluğa koydum
*O esnada milföylerinizi 2 ye ayırma işlemine de başlayabilirsiniz
*Kendiliğinden ayrılacaktır Zaten hazırladığınız krem şantiyi ister tatlı kaşığı veya krem şanti poşetinizle içlerini fazla taşmayacak şekilde koyup üzerlerini kapatın
*İster çikolata sosu veya pudra şekeri dökerek servis tabağınıza alabilirsiniz AFİYET OLSUN
*1 paket milföy
*Kemşanti
*Pudra şekeri veya çikolata sosu
Milföy Tatlısı Tarifi Yapılışı Merhaba
1
*İlk olarak milföylerin 1 diliminden 8 kare çıkacak şekilde kesiniz
*Benim fırınıma paketten 2 adet dışarıda kalıyor fırın tepsinize göre ayarlayın
*Yaklaşık 1520 dakika içerisinde şişip kabarıyorlar
*Tam olarak kabardığından emin olduğunuz da fırınınınızı kapatın ve 5 dakika soğumaya bırakın
*Milföyler fırındayken kremşantinizi hazırlayabilirsiniz ve üzeri için istediğiniz çikolata sosunuzuda krem santi kutunuzun arkasında su veya sütle yapabileceğinizi biliyorsunuzdur
*Ben ne yoğun ne de sert bir krem şanti olmasını istemediğim için yarım bardak su ve ve süt ekleyerek yaptım ve buzluğa koydum
*O esnada milföylerinizi 2 ye ayırma işlemine de başlayabilirsiniz
*Kendiliğinden ayrılacaktır Zaten hazırladığınız krem şantiyi ister tatlı kaşığı veya krem şanti poşetinizle içlerini fazla taşmayacak şekilde koyup üzerlerini kapatın
*İster çikolata sosu veya pudra şekeri dökerek servis tabağınıza alabilirsiniz AFİYET OLSUN