iltasyazilim
FD Üye
Milföyden Ağzı Açık Tarifi İçin Malzemeler
*1 paket milföy hamuru
İç harç için:
*1 5 su bardağı peynir (lor veya kaşar)
*2 adet ince doğranmış kırmızı biber ve 1 küp doğranmış domates veya 45 yemek kaşığı konserve menemen
*Yarım kangal minik doğranmış sucuk
*Kekik, karabiber, pul biber, tuz
Üzeri için:
*Yumurta sarısı
Milföyden Ağzı Açık Tarifi Yapılışı Pizza tadında çıtır ve pratik bir ikramlık Sıcak sıcak yemelik
*Milföy hamurlarını yumuşaması için çıkaralım İç harç malzemelerini hazırlayıp derin bir kasede karıştıralım Dikdörtgen hamurları kesme yerinden ayırarak 2 kare elde edelim Kareyi çok az elimizle açıp 11 5 yemek kaşığı harç koyup karşılıklı kenarları birleştirerek zarf şeklinde kapatalım Birleşim yeri altta kalacak şekilde yağlı kağıt serili tepsiye dizelim Üzerlerine bıçakla derin bir çarpı çizelim Yumurta sarısı sürerek 200 dereceye ısıtılmış fırında *kızarana kadar pişirelim Afiyet olsun
*1 paket milföy hamuru
İç harç için:
*1 5 su bardağı peynir (lor veya kaşar)
*2 adet ince doğranmış kırmızı biber ve 1 küp doğranmış domates veya 45 yemek kaşığı konserve menemen
*Yarım kangal minik doğranmış sucuk
*Kekik, karabiber, pul biber, tuz
Üzeri için:
*Yumurta sarısı
Milföyden Ağzı Açık Tarifi Yapılışı Pizza tadında çıtır ve pratik bir ikramlık Sıcak sıcak yemelik