Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milföyden Çıtır Tost

Milföyden Çıtır Tost

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Milföyden Çıtır Tost Tarifi İçin Malzemeler

*Kare milföy hamuru
*İsteğe bağlı iç tost malzemeleri(kaşar peyniri, sucuk)

Milföyden Çıtır Tost Tarifi Yapılışı
Bu çıtır çıtır özellikle evde ekmek olmadığında sabahları veya ikindi çaylarında kurtarıcınız olacak börek tadında tosta bayılacaksınız

Similar threads

Çıtır Milföy Böreği Tarifi İçin Malzemeler *Beyaz peynir (İsteğe bağlı ben 45 kibrit kutusu kadar kullandım) *Milföy hamuru (2 yaprak milföyden 4 mini börek çıkıyor) istenilen kadar *Üzerine sürmek için sulu pekmez karışımı *Üzerine serpmek için susam Çıtır Milföy Böreği Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Milföyden Ağzı Açık Tarifi İçin Malzemeler *1 paket milföy hamuru İç harç için: *1 5 su bardağı peynir (lor veya kaşar) *2 adet ince doğranmış kırmızı biber ve 1 küp doğranmış domates veya 45 yemek kaşığı konserve menemen *Yarım kangal minik doğranmış sucuk *Kekik, karabiber, pul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Milföyden Fiyonk Börek Tarifi İçin Malzemeler *4 yaprak milföy (İsteğe göre azaltılıp çoğaltılır) Arası için; *Peynir (isteğe göre patatesde olabilir) *Maydanoz Üzeri için; *1 yumurta sarısı *Susam *Çörek otu Milföyden Fiyonk Börek Tarifi Yapılışı Merhabalar Milföy hamurundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Kolay Çıtır Pizza (Tost Ekmeği İle) Tarifi İçin Malzemeler *1 poşet tost ekmeği *3 yemek kaşığı salça *67 adet mantar *1 halka sucuk *Konserve mısır *Zeytin *İnce kıyılmış biber Üzeri için *Kaşar peyniri Kolay Çıtır Pizza (Tost Ekmeği İle) Tarifi Yapılışı 1 *Salçamızı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Milföyden Tepsi Böreği Tarifi İçin Malzemeler *1 paket milföy hamuru İç harcı: *Dilediğiniz iç harçla yapabilirsiniz *Ben patlıcanlı harç hazırladım *2 tane orta boy patlıcan *1 tane kuru soğan *2 tane yeşil biber *1 yemek kaşığı salça *Tuz, karabiber ,pulbiber ,kimyon Sosu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt