Milföyden Paçanga Böreği Tarifi milföylü tarifler paçanga böreği milföy milföy paçanga böreği milföylü Paçanga böreğini birincil kere yapacak olanlara veya daha önce paçanga böreği yapıp farklı tarifler de denemek isteyenlere pratik ve lezzetli bir paçanga böreği tarifi vereceğim Milföy hamurundan harika bir ara sıcak ve atıştırmalık aperatif tarifi bu Milföy ile paçanga böreği yerine getirmek ayrıca çok çok basit ayrıca de çok leziz dayanılmaz bir tat ve olağanüstü bir dere arkadaşı Milföy paçanga böreğini şöyle yapıyoruz ! Malzemelerimiz : 10 Adet Milföy 10 Parça Pastırma 2 Tane Yumurta Sarısı Sıvıyağ Tarifimiz : Milföylerin içlerine birer pastırma koyarak rulo halinde sarın ve yumurta sarısını üzerine sürüp yağlanmış fırın tepsisinde kızarana kadar pişirin Bu paçanga böreği tarifinden hoşnutluk olmayan ve daha varlıklı paçanga böreği sevenler için bir tanım daha vereceğim hanımlar Bu paçanga böreği daha bir farklı ve lezzetli Malzemeler: * 4 adet taze hazırlanmış yufka, * 200 gr çemensiz pastırma, * 250 gr dilim kaşar, * Küp doğranmış iki domates, id * Küp doğranmış 34 çarliston biber, * Araları harçlamak iiçin su ve sıvıyağ karışımı, Yapılışı: Yufkaları dörde kesiyoruzyağ ve su karışımı ile ıslıyoruzHer bir parçaya Bir kaç parça pastırma bir dilim kaşar domates ve biberden kararınca koyup enli ve büyük sarıyoruzSarma işlemi bitince yağlanmış tepsiye diziyoruz 200 derecede yumurta sarısı sürüp pişiriyoruz Sağlık olsun