Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milföylü Biftek

Milföylü Biftek

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Milföylü Biftek Malzemeleri

1 kilo bonfile 8 adet milföy hamuru 1 adet orta boy soğan 3 diş sarımsak Taze kekik 1 yemek kaşığı hardal 1 yumurta sarısı Tuz Karabiber Milföylü Biftek Yapılışı

Bonfileyi dilimlemeden bütün halinde karabiber ve tuz ile ovun Bir tavada her yüzünü 1 dakika kadar kızartın Bonfileyi kızarttığınız tavada yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsakları soteleyin Taze kekik, tuz ve karabiber ilave edin Milföy hamurlarını kenarları üst üste gelecek şekilde tezgaha dizin ve merdane yardımı ile birleştirin Bonfilenin her tarafına hardal sürün Üzerini soğanlı karışım ile kaplayın Milföyleri etin üzerine yerleştirin Üzerine yumurta sarısı sürüp 170 derece fırında 3540 dakika pişirin

 
858,498Konular
982,051Mesajlar
30,035Kullanıcılar
RelaxBROSon üye
Üst Alt