iltasyazilim
FD Üye
Milföylü Biftek Malzemeleri
1 kilo bonfile 8 adet milföy hamuru 1 adet orta boy soğan 3 diş sarımsak Taze kekik 1 yemek kaşığı hardal 1 yumurta sarısı Tuz Karabiber Milföylü Biftek Yapılışı
Bonfileyi dilimlemeden bütün halinde karabiber ve tuz ile ovun Bir tavada her yüzünü 1 dakika kadar kızartın Bonfileyi kızarttığınız tavada yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsakları soteleyin Taze kekik, tuz ve karabiber ilave edin Milföy hamurlarını kenarları üst üste gelecek şekilde tezgaha dizin ve merdane yardımı ile birleştirin Bonfilenin her tarafına hardal sürün Üzerini soğanlı karışım ile kaplayın Milföyleri etin üzerine yerleştirin Üzerine yumurta sarısı sürüp 170 derece fırında 3540 dakika pişirin
1 kilo bonfile 8 adet milföy hamuru 1 adet orta boy soğan 3 diş sarımsak Taze kekik 1 yemek kaşığı hardal 1 yumurta sarısı Tuz Karabiber Milföylü Biftek Yapılışı
Bonfileyi dilimlemeden bütün halinde karabiber ve tuz ile ovun Bir tavada her yüzünü 1 dakika kadar kızartın Bonfileyi kızarttığınız tavada yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsakları soteleyin Taze kekik, tuz ve karabiber ilave edin Milföy hamurlarını kenarları üst üste gelecek şekilde tezgaha dizin ve merdane yardımı ile birleştirin Bonfilenin her tarafına hardal sürün Üzerini soğanlı karışım ile kaplayın Milföyleri etin üzerine yerleştirin Üzerine yumurta sarısı sürüp 170 derece fırında 3540 dakika pişirin