Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Milföylü Çanak Kebap Tarifi Resimli

Milföylü Çanak Kebap Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Milföylü Çanak Kebap Tarifi
Milföylü Çanak Kebap Tarifi yapılışı

Milföylü Çanak Kebap



Malzemeler:
1 kg kuşbaşı kuzu eti,
1520 adet arpacık soğan,
15 adet kiraz domates,
5 adet sivri biber,
5 diş sarmısak,
Tuzlu, karabiber, kekik,
6 adet milföy hamuru,
2 yemek yemek kaşığı tereyağ veya margarin

Yapılışı: Eti tencereye koyup, kapağını kapatın Kısık ateşte kendi suyunda yarım saat pişirin Yağı ek edin Arpacık soğanları, sarmısakları azıcık kavurun Etleri ilave edip, 5 dakika kavurun Domates ve sivribiberleri ekleyin Kekik, tuz, karabiber ek edin Fırına dayanıklı kaselerin içine etleri paylaştırın Milföy hamurlarını üzerine kapatıp, fırına sürün Hamurlar kızarınca ters çevirip servis yapın *
 
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt