iltasyazilim
FD Üye
Milföylü Çanak Kebap Tarifi
Milföylü Çanak Kebap Tarifi yapılışı
Milföylü Çanak Kebap
Malzemeler:
1 kg kuşbaşı kuzu eti,
1520 adet arpacık soğan,
15 adet kiraz domates,
5 adet sivri biber,
5 diş sarmısak,
Tuzlu, karabiber, kekik,
6 adet milföy hamuru,
2 yemek yemek kaşığı tereyağ veya margarin
Yapılışı: Eti tencereye koyup, kapağını kapatın Kısık ateşte kendi suyunda yarım saat pişirin Yağı ek edin Arpacık soğanları, sarmısakları azıcık kavurun Etleri ilave edip, 5 dakika kavurun Domates ve sivribiberleri ekleyin Kekik, tuz, karabiber ek edin Fırına dayanıklı kaselerin içine etleri paylaştırın Milföy hamurlarını üzerine kapatıp, fırına sürün Hamurlar kızarınca ters çevirip servis yapın *
Milföylü Çanak Kebap Tarifi yapılışı
Milföylü Çanak Kebap
Malzemeler:
1 kg kuşbaşı kuzu eti,
1520 adet arpacık soğan,
15 adet kiraz domates,
5 adet sivri biber,
5 diş sarmısak,
Tuzlu, karabiber, kekik,
6 adet milföy hamuru,
2 yemek yemek kaşığı tereyağ veya margarin
Yapılışı: Eti tencereye koyup, kapağını kapatın Kısık ateşte kendi suyunda yarım saat pişirin Yağı ek edin Arpacık soğanları, sarmısakları azıcık kavurun Etleri ilave edip, 5 dakika kavurun Domates ve sivribiberleri ekleyin Kekik, tuz, karabiber ek edin Fırına dayanıklı kaselerin içine etleri paylaştırın Milföy hamurlarını üzerine kapatıp, fırına sürün Hamurlar kızarınca ters çevirip servis yapın *