Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milföylü tavuk

Milföylü tavuk

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
5 Adet Tavuk Baget
4 Adet Orta Boy DOmates
2 Diş Sarmısak
5 Adet Arpacık Soğan
5 Yaprak Milföy Hamur
1 Yemek Kaşığı Salça
34 Yemek Kaşığı Margarin
1 yumurta
TuzKarabiber ve İsteğe Göre Kimyon

HAZIRLANIŞI
Margarin eritilirTavuk Bagetler yağda pembeleşinceye kadar kızartılıp ayrı bir kaba alınır Arpacık soğanlat yağda pembeleştirilirÜzerine Domates ilave edilip kavrulurDaha sonra sarmısaklar ilave edilirİsteğe göre tuz karabiber ve kimyon ilave edilip bagetler bu karışımın içine konulur Üzerini örtecek kadar su ilave edilir Yarım saat kadar kısık ateşte pişmeye bırakılır
İyice piştikten sonra bagetler karışımın içinden alınır
Suyu ayrı bir kaba süzülür Milföy hafif açıldıktan sonra
pişmiş olan baget milföyüm ortasına yerleştirilir yanına suyu süzülmüş malzemeden konurKemiği dışarıda kalacak şekilde bohçalanır Hazırlanmış bohçalar bir tepsiye dizilerek üzerine yumurta sarısı sürülüp 15 Dakika fırınlanır Üzerileri kızardıktan sonra servis tabağına alınır süzülen sostan üzerine gezdirilip patates püresi ile servis yapılır

 
858,497Konular
981,983Mesajlar
29,976Kullanıcılar
ZaafloxSon üye
Üst Alt