bilgisayarci
FD Üye

Eski Başbakan Tansu Çiller'in Siyaset hayatında tekrar faal rol üstleneceği argüman edilmişti ve Çiller de 'Ben artık milletime bir şeyler vermek istiyorum' demişti. Çiller'in bu açıklamaları da yansılara yol açtı.
Detaylar içeriğimizde;
Geçtiğimiz günlerde Eski Başbakan Tansu Çiller, siyasete döneceği konuşunda ortaya atılan tezlerle ilgili açıklama yapmıştı. Çiller, 'Gelinen noktada dünyanın o kadar çok farklılaştığını, nelere meyillendiğini gördükçe, ben artık milletime bir şeyler vermek istiyorum' demişti.
KRT TV canlı yayınına konuk olan Adalet Partisi Genel Lideri Vecdet Öz de son periyotta etkin siyasete gireceği konuşulan eski Başbakan Tansu Çiller'in 'Siyasete girmeyi düşünüyorum, birlikte devam etmemiz mümkün mü?' dediğini aktarmıştı.
Vecdet Öz, 'Tabii birebir partide devam edebiliriz fakat anladım ki partinin başına geçmek istiyor, ben bunu kabul edemem.' sözünü kullanmıştı.
Bu gelişmelerin akabinde da Tansu Çiller'in siyasete dönmek istemesi yansılara yol açtı. Birçok kullanıcı, Çiller devrinden örnekler vererek Tansu Çiller'i siyasette görmek istemediklerini belirtti.
Peki siz Tansu Çiller'i özlediniz mi? Çiller deyince aklınıza neler geliyor? Haydi yorumlarda konuşalım!