Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milletvekili Kavuncu'nun kızları ve kardeşine üniversite torpili

Milletvekili Kavuncu'nun kızları ve kardeşine üniversite torpili
0
52

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
Milletvekili%2DKavuncu%2Dnun%2Dkizlari%2Dve%2Dkardesine%2Duniversite%2Dtorpili%2D236841%2Ejpg

AKP Çorum Milletvekili Erol Kavuncu'nun kızlarından birisinin üniversitede öğretim vazifelisi yapıldığı iki kızı da yüksek lisansa başlatıldı. Ayrıyeten Vekilin kardeşi A. Kavuncu’nun da sürücü olarak üniversiteye işe alındığı belirlendi.

FETÖ’CÜ OSMAN EĞRİ İLE ÇALIŞTI

Cumhuriyet'in haberine nazaran, AKP Milletvekili Erol Kavuncu’nun kızı Ş. Kavuncu’nun, 15 Temmuz darbe teşebbüsünden evvel olduğu gün yurtdışına kaçan FETÖ firarisi Osman Eğri'nin danışmanlığında yüksek lisans tezini hazırlamaya devam etti. Ş. Kavuncu'nun 2015 yılında Osman Eğri danışmanlığında "Cumhuriyet Devri Türk Romanında, Dini Kıymetler (1950 sonrası)" başlıklı tez çalışmasına başladığı, hükümet için milad sayılan 17-25 Aralığa karşın FETÖ firarisi Osman Eğri ile akademik çalışmalarını sürdürdü.

17-25 Aralıktan sonra vazifesine rektör yardımcısı olarak 2014 yılına kadar devam eden FETÖ firarisi Osman Eğri, 2014 yılında Fetö ile ilişkisi nedeniyle vazifesinden istifa ettirilmişti.

Buna karşın 16.02.2015 tarihinde yüksek lisans tezi hazırlamaya başlayan Ş. Kavuncu, Osman Eğri firar ettiğinde hala yüksek lisans öğrencisi idi.

SUNGURLU MYO DA VEKİL KIZI ÖĞRETİM VAZİFELİSİ

AKP Milletvekili Erol Kavuncu'nun kızı S. Kavuncu’nun 2015 yılında Sungurlu MYO da öğretim vazifelisi olarak vazifeye başladı. Hitit Üniversitesi'nin web sitesinden ulaştığımız bilgilere nazaran Vekil kızının daha yüksek lisansa başladığı yıl olan 2015 te öğretim vazifelisi yapıldığı dikkatlerden kaçmadı.

2019 yılında yüksek lisansını tamamladığı görülen Kavuncu’nun yüksek lisans öğrencisi iken akademik liyakat sahibi olmamasına karşın öğretim vazifelisi yapılması akademik takımlardaki nitelik problemini akıllara getirdi.

Ayrıyeten S. Kavuncu’nun, babasının milletvekili olmasından sonra Çorum merkeze 2018 yılında Hitit Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde misyona başladığı Hitit Üniversitesi web sayfasında yazan bilgiler ortasında.

BELEDİYE’YE İŞE ALINAN KIZIDA HİTÜ'DE YÜKSEK LİSANSA ALINDI

Ensarcı AKP Çorum Milletvekili Kavuncunun kızlarından oburunun de torpille belediyede işe alındığını öğrendik. Belediyede torpilli çalışanlar ortasında yer alan S. Kavuncu'nun da 2018 yılında babası vekil olduktan sonra Hitit İlahiyatta İslam Tarihi kısmında yüksek lisansa alındı.

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt