Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milli Eğitim Şube Müdürü Ölü Bulundu

Milli Eğitim Şube Müdürü Ölü Bulundu
0
77

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Ulusal Eğitim Şube Müdürü Ölü Bulundu
İskenderun Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Erdoğan, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Haber: Ulusal Eğitim Şube Müdürü Ölü Bulundu
Albert Einstein'ın Sigara Bıraktıran Teknolojisi!
İskenderun Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Erdoğan, evinde geçirdiği yürek krizi sonucu hayatını kaybetti

Erdoğan'ın vefatı, yetkililerin iki günden beri kendisinden haber alamaması üstüne durumu yakınlarına bildirmesi ile ortaya çıktı Sakarya Mahallesi'nde oturan Erdoğan'ın evine gelen yakınları, cansız bedeni ile karşılaştı İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdür'ünün 40 yaşında hayatını kaybetmesi yakınlarını ve Ulusal Eğitim camiasını yasa boğdu İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Ulusal Eğitiş Şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenlerde acı haberi alır almaz olay yerine geldi Aile yakınlarını güçlükle avuntu eden Kaymakam Su, bütün Milli Eğitim camiasına baş sağlığı diledi Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenilen Şube Müdürü Erdoğan'ın cesedi İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıl *

858,506Konular
983,090Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt