Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milli Eğitim Şurası'nda 128 Maddede Tavsiye Kararı Alındı

Milli Eğitim Şurası'nda 128 Maddede Tavsiye Kararı Alındı

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
s-8a709e4562145cb20e561d15fa31fc13e527e924.jpg

Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 20. Ulusal Eğitim Şurası Genel Konseyi'nde 128 hususta tavsiye kararı alındığını açıkladı ve 'İster oy birliği ile ister oy çokluğu ile olsun birebir takipçisi olacağım' dedi.

Milli eğitim sistemi için tavsiye kararları almak üzere 7 yıl ortanın akabinde toplanan 20. Ulusal Eğitim Şurası'nda kurulan 'Temel Eğitimde Fırsat Eşitliği', 'Mesleki Eğitimin İyileştirilmesi' ve 'Öğretmenlerin Mesleksel Gelişimi' özel ihtisas kurulları üyeleri, görüş ve tekliflerden oluşan taslak unsurlar üzerinde dünkü çalışmalarını tamamladı.

Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer başkanlığında toplanan Şura Genel Heyeti'nde, dünkü özel ihtisas komitelerinde görüşülen 124 husus ile genel şuraya sunulan 4 yeni teklifin oylaması yapıldı.

"Birebir takipçisi olacağım"

Oylama sonucu yeni 4 unsurun daha kabul edilmesiyle birlikte toplam 128 husus, 20. Ulusal Eğitim Şurası tavsiye kararı olarak kayıtlara geçti.

Bakan Mahmut Özer, kararların oylanmasının akabinde şura üyelerine yaptığı konuşmada şunları söyledi:

'Şurada alınan bu kararları, Ulusal Eğitim Bakanı olarak emanet olarak alıyorum. Sizleri temin ederim ki burada alınan kararlar, ister oy birliği ile ister oy çokluğu ile olsun birebir takipçisi olacağım ve açık yüreklilikle şunu tabir ediyorum ki her üç ayda bir bunların gerçekleştirme oranlarını, hangi düzeye geldiğini, alanda hangi tesirlere sahip olduğunu çok kapsamlı formda sizlerle paylaşacağım.'

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt