Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milli Eğitim Vakfı Amacı

Milli Eğitim Vakfı Amacı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Milli Eğitim Vakfı Amacı nedir
Ulusal Eğitim vakfının kuruluş amacı nedir?

Milli Eğitim Bakanlığı Vakfının amaçları şunlardır:

Milli eğitimi geliştirici araştırmalar yapmak

Okulların araç, gereç, kitap gibi ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmak

Her çeşit eğitim kurumunun açılmasına, yapılanmasına, onarımına yardım etmek

Öğretmenlerin eğitim ve öğretim alanındaki etkinliklerini arttırıcı çalışmalarını ödüllendirmek

Eğitimin geliştirilmesi amacı ile öğrenci ve öğretmenler aralarında yarışmalar düzenlemektir *

Similar threads

Ulusal Eğitim Vakfı Kuruluş Günü Tarihi Nedir Milli Eğitim Vakfı Kuruluş Günü Tarihi Ve Hakkında Data Milli Eğitim Vakfı Kuruluş Günü Tarihi 19 Şubat'dır Her yıl bu gün okullarımızda, vakfın kuruluş amaçları anlatılır Vakfın ülke, il, ilçe düzeyindeki çalışmaları sergilenir Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Ulusal Eğitim Vakfı Kuruluş Günü Hakkında Bilgi Ulusal Eğitim Vakfı Kuruluş Günü Ulusal Eğitim Bakanlığı Vakfı kuruluş günü 19 Şubat'tır Her sene bu gün okullarımızda, vakfın kuruluş amaçları anlatılır Vakfın ülke, il, ilçe düzeyindeki çalışmaları sergilenir Bu çalışmalardan örnekler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Milli Eğitim Vakfı Amacı nedir Milli Eğitim vakfının kuruluş amacı nedir? Milli Eğitim Bakanlığı Vakfının amacları şunlardır: Milli eğitimi geliştirici calışmalar yapmak Okulların arac, gerec, kitap gibi ihtiyaclarının karşılanmasına katkıda bulunmak Her ceşit eğitim kurumunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
19 Şubat Ulusal Eğitim Bakanlığı Vakfı kuruluş günüdür Her sene bu gün okullarımızda, vakfın kuruluş amaçları anlatılır Vakfın ülke, il, ilçe düzeyindeki çalışmaları sergilenir Bu çalışmalardan örnekler sunulur Milli Eğitim Bakanlığı, anaokulundan üniversiteye değin öğrenci ve yurttaşların her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Milli Eğitim Vakfı Kuruluş Günü,Ulusal Eğitim Bakanlığı Vakfı Kuruluş Günü,Milli Eğitim Vakfı Kuruluş Günü hakkında bilgi,Milli Eğitim Vakfı Kuruluş Günü hakkında yazı 19 Şubat Milli Eğitim Bakanlığı Vakfı kuruluş günüdür Her sene bu gün okullarımızda, vakfın kuruluş amaçları anlatılır Vakfın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt