Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Milli Sozler Kısa

Milli Sozler Kısa
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
ozgur bir milletin geleceği ozgur duşuncelere bağlıdır

Milliyet Bir Devletin Geleceğe Emin Adımlarla Yurumesini Gosterir

Yorulmayan Devlet geLeceğe yuruyen bir devlettir

Bir Devletin insanıyım,
Huzurun yanında bir yoldaşım
ulkemin derdine ortağım
seviyorum milliyeti onunla yaşarım

her Milliyetci ulkesi icin Parlak duşunceler besler

geri kalmış zihinleri ancak milliyetci beyinler ezer!

Bir Debenin Nasıl yapı taşı Var iSe bir Devletinde Yapı taşını oluşturan En buyuk Simge Milliyetciliktir

Milliyetcilik Bir Devletin Kalitesidir

Milli Duygularımın Ateşi
Yarınlarımın garantisi
yoktur ulkem gibisi
Seviyorum Devletimi milletimi

Ne Zorlukları Aştık Birlikte Ne krizlere gulduk milletce herzaman yanındayız Seni Seviyorum Turkiye!

Turkuz herzaman ozguruz

Biz osmanlı torunlarıyız, Gururumuzla Yalarız Vatanımıza Laf Edenin hayatını Tokatlarız!

3 Turk Dunyayı yerinden Oynatır 5 turk ise dunyayı eline Alır

Dunyaya Adımız Yayılmış Altın Sozlerle Biz Milliyetci Bir Devletiz Cekemez Bizi Kimse!

uLkemizin Adı Gibi Gururlu Bedenlerimiz, uLkemizin Gucu Gibi Kimse Geriletemez Bizi!

Yaşadığım Bu topraklarda, Olsun oLumum, Şerefimle Doğdum şerefimle Olurum

Ben Milliyetci turkum herkezle Karıştırma Beni!! Avrupadaki insanlarla Kıyaslama Beni! Ben Gururum icin yakarım hepinizi Turkum Ben herzaman İleri!

marşımızı Dinletiriz Cihana Aleme Gururla Bayrağımız Yukselsin Butun Devletlerde Duygularım yoğunlaşır Aklıma Geldikce Ağlarım ben Turkum Adını Kalbime Kazıdım TURKİYEM!

Senin Gibi Bir Asil Devlet tanımadım tarihte, Dunyaya Okuttuk tarihimizi Hece Hece, Burası Turkiye Milliyetci Halkın Seninle

Ataturkun Sevgisi Ayrıdır Kalbimde Turk, ovun, Calış, Guvendir Sembolum Durduramaz beni Kimse

Havana Suyuna Kurban olurum Yollarına, turkiyeme Canım feda icimdeki Sevda Bambaşka

Turkiye Gibi Bir Devlette Yaşadığım icin Onurluyum Ne Mutlu Turkum Diyene!

iLk Değilim Son Hic Olmayacağım ben turkum Bastığım yeri Okutacağım!

Turkiyemin miLLi Marşı Duyulsun Butun ulKelerde ne Mutlu Turkum Diyene Seviyorum Seni Turkiye!

Turkun Gucunu Gorsun herkez Bileğimizi Bukemez Hic bir devlet Turkiye Cumhuriyeti Tek Devlet!

Seni Seviyoruz Turkiye Uğrunda olmeye Hazırım yeminimle

Bir Savaşı Kazanmaz, Ancak inanc ve umutlarla gercekleşir

858,477Konular
981,280Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt