Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Milli takım anneleri

Milli takım anneleri
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
ULUSAL ANNELER!

Ulusal Ekip Oyuncularının Annelerini Bir Araya Getiren Ttnet Reklamının Yönetmeni Ömer Faruk Sorak: Başta Sette Tanışıp, Kaynaştılar Çekimin Sonlarına Içten Ortama Iyice Isındılar ve El Ele Tutuşup 'En Büyük Türkiye' Diye Bağırınca, Reklamın Devamı Ortaya Çıkmış Oldu

MILLI TAKIM OYUNCULARININ ANNELERİNİ BİR ARAYA GETİREN TTNET REKLAMININ YÖNETMENİ ÖMER FARUK SORAK: ILK OLARAK SETTE TANIŞIP, KAYNAŞTILAR ÇEKİMİN SONLARINA DÜRÜST ORTAMA TAMAMEN ISINDILAR VE EL ELE TUTUŞUP 'EN BÜYÜK TÜRKİYE' DİYE BAĞIRINCA, REKLAMIN DEVAMI ORTAYA ÇIKMIŞ OLDU
Milli Ekip Belli Başlı Sponsoru TTNet'in Avrupa Şampiyonası öncesi hazırladığı reklamın yönetmeni Ömer Faruk Sorak kamera ardındaki yaşananları Günaydın'a anlattı Milli futbolcuların annelerini oynatma fikrinin, Ali Taran Creative Workshop'a ait olduğunu belirten Sorak, projenin kendisi için de özel olduğunu söyledi Ali Taran'ın setlere gelme alışkanlığı olmadığını söyleyen Sorak 'Proje Ali Bey'i de çok heyecanlandırmış olacak fakat, annelerle tanışmak için sete geldi' dedi

Bizi hiç yormadılar

Hayatlarında öncelikle kamera karşısına geçen annelerle çalışmanın fazla şen olduğunu söyleyen Ömer Faruk Sorak 'Açıkçası bizi hiç yormadılar Esas biz tekrar tekrar yeniden yaptırarak onları yorduk Fakat çekim sonunda çok keyifli ayrıldık' diye konuştuYaklaşık 15 ay baştan başa futbolcuları ve annelerini ikna etmek için uğraştıklarını dile getiren Ömer Faruk Sorak şunları anlattı:

Tadını çıkardılar

Sadece anneleri yok, oğullarını da ikna etmemiz gerekiyordu Sonunda çekirdek kadroyu oluşturmayı başardık İkna süreci içinde üstesinden gelmemiz gereken öteki nokta ise her annenin kendi oğlunu överken, bir diğeri hakkında ufak dokundurmalar yapmasıydı Sette olması muhtemel gerginlikler, daha birincil dakikadan aşıldı Yıllardır oğulları sayesinde benzer camiada olup da tanışamayan anneler, film tamamen kaynaştı Hepsi 'Hayatta şayet de ilk ve son kez kamera önüne geçiyoruz hiç olmazsa tadını çıkaralım' dedi'

Kendiliğinden oluştu

Futbolcu annelerinin çekimin sonlarına dürüst ayrintilariyla kaynaşıp birbirlerine ısındıklarını gösteren Ömer Faruk Sorak, 'Filmi bitirdik, ekip toparlanırken anneler aniden el ele tutuşup 'En büyük Türkiye başka büyük yok' diye bağırmaya başladılar Biz de kayda aldık Devam filmini bu görüntüler oluşturacak' dedi Çekim esnasında Arda ve Kazım'ın sete gelip annelere moral verdiğini de bildiren Sorak, Arda'nın annelerin performansını fazla beğendiğini ve 'Bizden daha iyiler' dediğini söyledi

Aurelio'nun annesinin görüldüğü sahneleri Brezilya'da çektiklerini açıklayan Sorak 'Oğlu Almanya kampında, gelini de Brezilya'da olduğu için Türkiye'ye gelmeye çekindi' dedi Türkiye'deki çekimlerde Aurelio'nun annesi yerine dublör kullandıklarını gösteren ünlü yönetmen; 'Daha sonra Brezilya'da bir serada çekilen görüntüleri montajlayarak birleştirdik' şeklinde konuştu

Sonuçtan memnunlar

Leyla Demirel (Volkan'ın annesi):

'Teklif gelince de, filmi izleyince de fazla gururlandım Sabahleyin akşama kadar çalıştık Çok zormuş valla! Önce teklifi Volkan'a yapmışlar Volkan böyle şeyleri kabul etmiyor zaten Bana bir iki yerden daha teklif gelmişti, oğluma sormuş o istemeyince reddetmiştim Birkaç defa Volkan'ı arayıp ısrar etmişler Ulusal Ekip annelerine özel olduğunu duyunca ısrar üzerine Volkan da kabul etmiş Altıncı tekrarda rolü tutturdum Öteki annelerin hiçbirini tanımıyordum, çekimde tanışıp iletişim kurdum Fazla güzel ve canayakın bir ortamdı Birbirimize telefonlarımızı verip görüşmek üzere ayrıldık'

Melek Varlıklı (Tolga'nın annesi)

'Fazla heyecanlı bir ortamdı Ilk kez bir sette buluştuk ve hoş bir etraf yaşadık Sonra izleyince fazla hoşuma gitti Profesyonel oyuncu olmamamıza karşın ortaya çıkanı beğendim Çekimler sabahtan akşam 9'a dek sürdü Birincil kez annelerle bir araya gelmekten mutluluk duydum İbrahim Kaş'ın annesiyle hemen anlaştık O günden beri her gün telefonlaşıyoruz Elektrik almadığım hiç kimse olmadı Oğlum İsviçre'ye vardığında aradı, güzel bir olduğunu söyleyip tebrik etti *

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt