Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş: Tarkan'dan yeni şarkı bekliyoruz

Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş: Tarkan'dan yeni şarkı bekliyoruz
0
44

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
milli_takim_teknik_direktoru_senol_gunes_tarkandan_yeni_sarki_bekliyoruz_1619364337_4798.jpg

Türkiye Ulusal Futbol Takımı’nın teknik yöneticisi Şenol Güneş, sanatçı Tarkan’ın ‘Bir Oluruz Yolunda’ müziğinin Ulusal Grup ile özdeşleştiğini belirterek, "Tarkan bize daha evvel Dünya Kupası’ndaki müziğiyle çok katkı yaptı. Yenisini bekliyoruz" dedi.

Türkiye Ulusal Futbol Takımı’nın teknik yöneticisi Şenol Güneş, Fanatik’ten Gökmen Özcan’a konuşarak, Tarkan’ın ‘Bir Oluruz Yolunda’ müziğinin Ulusal Ekip ile özdeşleştiğini belirtti. Güneş şu tabirleri kullandı: 

“Türk sanat müziğini çok dinlerim. 2002 Dünya Kupası öncesi Kosta Rika’ya maç izlemeye gittim. 2002 Dünya Kupası vaktinde Tarkan’ın, ‘Bir Oluruz Yolunda’ müziği Ulusal Takım’la özdeşleşmişti. Mustafa Sandal’ın da, ‘Pazara Kadar Değil Mezara Kadar’ müziği vardı. O da tuttu. Trabzonspor’un da bu türlü türküleri vardı.

Şimdiki Ulusal Ekibimiz için de Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde bu türlü bir müzik yapılmasını istiyorum. Tarkan bize daha evvel Dünya Kupası’ndaki müziğiyle çok katkı yaptı. Yenisini bekliyoruz.Maçımıza da gelmişti. Taksim’deki kutlamada da vardı. O dünyaca ünlü bir sanatçı. Onu değişik bir yere koyuyorum. Benim ona yakınlığım yok fakat Volkan Konak’la arkadaşlığım var.”dedi.

858,467Konular
981,174Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt