Milli voleybolcumuz Tuğba Şenoğlu, grubuna veda etti. VakıfBank'daki serüvenini sona erdiren genç smaçör, kadrodan ayrıldığını duyurdu. 2021-2022 döneminde gayret ettiği ve dönemi 5 kupa ile sonlandıran Tuğba Şenoğlu, ekibine veda ederek yeni bir muahedenin altına imzasını attı. Pekala Tuğba Şenoğlu hangi ekiple anlaştı? İşte ayrıntılar...
Tuğba Şenoğlu VakıfBank'a Veda Etti!
24 yaşındaki genç voleybol oyuncusu Tuğba Şenoğlu, Vakıfbank Bayan Voleybol Ekibi'ndeki vazifesinin bittiğini duyurdu. Tıpkı vakitte Ulusal Kadro'da yer alan Şenoğlu, bu dönem 5 kupa kazanarak ligi muvaffakiyet ile tamamladı.
Ülkemdeki Mesleğime Orta Verme Vaktim Geldi
Sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile yeni durumu paylaşan genç smaçör, 'Evet yıllar içinde ailem olan VakıfBank Spor Kulübü ile ülkemdeki mesleğime nokta değil fakat virgül koymanın vakti geldi.' dedi.
Tuğba Şenoğlu Hangi Gruba Trasfer Oldu?
VakıfBank ile muahedesini sonlandıran Şenoğlu, toplumsal medyadaki açıklamasında yeni kadrosunu da açıkladı. Şenoğlu artık Japonya'da oynayacak.
" Ülkemizi Avrupa'da, İtalya'da Ebrar canımın içi çok âlâ temsil ediyor bir diğer kıta Asya'da, Japonya'da bunun sorumluluğunu ben alıyorum."
"Türk voleybolunun gücünü ulusal kadro olarak dünyaya göstermeye devam ederken, ferdî manada da umarım bunu yansıtmaya devam edeceğim. Bu büyük deneyim için çok heyecanlıyım ancak Türk halkının takviyesi daima gerimde olduğu için bu güç ile kendime çok güveniyorum. Daha düzgün bir dönüş için şimdilik Sultanlar Ligi'ne elveda diyorum"