Milupa'dan Van'a Yardım milupa van depremi van depremine takviye Milupa bebek maması hakkında veri için yazımıza buyrun melekler Van Depreminde Çok sayıda vatandaşımız kardeşimiz hayatını kaybetti melekler Van'da 72 lik Depremin ardındaki yardımlar akmaya devam ediyor melekler Van için Yardım konserini daha önceki yazımızda sizlerle paylaşmıştık şimdi ise milupadan Yorumlama geldi ve sizlerle paylaşıyoruz melekler 1549042795 1549042795 milupadanvanayardim5c54846fd43b5milupadanvanayardim5c54846fd43b5 milupadanvanayardim5c54846fd43b5 Sosyal medyada Van'daki depremzedelere çocuk mamaları konusunda Milupa'nın desteği bekleniyordu Milupa'dan deprem yardımı konusunda izah etme geldi Yardım için kolları sıvamışlar bile Milupa'nın (Numil) basın açıklaması şöyle: “Numil olarak, yardımın doğru yöntemle ve bebeklere yardımcı olacak şekilde ulaşması bizim önceliğimiz Çünkü gönderilen mamanın mutlaka yerinde ayyaş grubundaki bebeklere veriliyor olması fazla manâlı böylece mutlaka bu yardımın konunun uzmanı Kızılay ya da hekimi olan bir devlete ait otorite aracılığıyla yapılmasını tercih ediyoruz Zorunlu yerlerle bağlantılara geçtik, mama yardımlarımızı bu yöntemle gerçekleştiriyoruz sizde Yardımlarınızı esirgemeyiniz lütfen Bunun için Yurt içi Kargo ücretsiz gönderi yapıyor melekler aklınızda bulunsun