Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milyoner oldu kocayı boşadı

0
63

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Önceliklee iri pesssssssssss aramak istiyorumm

Çocuklarına yeni yıl hediyesi alacak parası deha yoktu Şans kuşu başına kondu Fakat o kadar parayı elinde görebilen kadın, kocasını boşadı ve

İngiltere'de çocuklarına noel hediyesi zeka alacak parası olmayan ve son parasıyla oynadığı lotodan 1 milyon sterlin şampiyon 41 yaşındaki Maria Murrah, kocasından ayrılıp yeni bir sevgiliye kucak açtı

Bristol bölgesinde yaşayan 4 çocuk annesi Maria Murrah, cebindeki son parayla aldığı ‘Merry Million ’ kazı kazan kartından tam 1 milyon sterlin kazandı

GÖZLERİNE İNANAMADI, KASİYERE SORDU

Yeterince parası olmadığı için çocuklarına noel hediyesi zeka alamayan Maria Murrah, 5 sterline aldığı baht kartındaki büyük ikramiyenin kendisine çıktığını görür görmez önce inanamadı Sonra da elindeki kartı kasiyere göstererek, reel olup olmadığını sordu

Müşterisinin yüzündeki baş döndürücü ifadeyi hiç unutamadığını söyleyen kasiyer Jagjit Arora, şunları söyledi:

“Kartı kazıdı ve öylece gürültüsüz kaldı Hatta dakikalarca konuşamadı Sonra bana kartı göstererek ‘Bu reel mi, 1 milyon sterlini ben mi kazandım? ’ diye sordu Ben de ‘Tebrik ederim Büyük ikramiyeyi sen kazandın dedim

YILLARDIR BİRLİKTE YAŞADIĞI SEVGİLİSİNİ TERK ETTİ

Milyoner olmadan önce fakir bir bayan olan Murrah, ilk olarak eşi Tin Hunt ile birlikte yıllardır içinde yaşadığı belediye evini satın almayı düşündü Bir süre daha sonra da onu terk etti ve yeni sevgilisi Anthony Williams ’a kucak açtı

Yeni sevgilisi Anthony ile çok mutlu olduklarını söyleyen Murrah, kızları 21 yaşındaki Terri, 20 yaşındaki Toni, 19 yaşındaki Rikki ve minik oğlu Todd ’a herkes 300 sterlin değer olan armağan çeki yolladı Onların geleceğini düşünerek banka hesaplarına 100 ’er bin sterlin yatıracağına dair de laf verdi *

858,468Konular
981,181Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt