teknolojiuzmani
FD Üye
Yaygın olarak takip edilen kripto para analisti Ben Armstrong, bir altcoin projesinde patlayıcı hareketler bekliyor. Ben Armstrong Wonderland’in (TIME) aya giden bir sonraki altcoin olmasının 3 nedenini paylaşıyor. Kriptokoin.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…
Wonderland (TIME) nedir?
Wonderland, TIME tokenine dayalı Avalanche Network’te bulunan ilk merkezi olmayan rezerv para birimi protokolüdür. Her TIME tokeni, Wonderland hazinesindeki MIM, TIME-AVAX LP tokenleri vb. gibi bir dizi varlık tarafından desteklenir ve ona altına düşemeyeceği gerçek bir değer verir. Ben Armstrong konuya yönelik şu yorumlarda bulundu:
Wonderland’ın amacı, kendi zincirlerinde rezerv para birimi haline gelmektir.
Armstrong’u Wonderland’ın potansiyeline inandıran ilk neden, dahil olan herkesin kâr potansiyelini maksimize etmeye yardımcı olan “oyun teorisi” özelliğidir. Analist ikinci olarak ise Wonderland’ın, para basmanın yanı sıra stake etme konusunda çılgın bir getiri sunarak kendisi için bir isim yaptığını belirtiyor. Üçüncü neden ise TIME tokenidir. Analistin dediği gibi, TIME tokeni diğer finans paralarına kıyasla tipik bir yörüngeye sahip. Ben Armstrong konuya yönelik şu yorumlarda bulundu:
Düşük piyasa değeri ile yüksek fiyat… Bir TIME tokeni için en erken kayıt fiyatı 560 dolar ve oradan, şaşırtıcı bir şekilde 8.731 dolara kadar istikrarlı bir tırmanış oldu. Bunu Yearn Finance ve tüm yıl boyunca 30 bin dolar civarında seyreden YFI tokeni ile karşılaştırın…