Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mimar Sinan Özlü Sözleri

Mimar Sinan Özlü Sözleri
0
153

Similar threads

Mimar Sinan Fotoğrafları Mimar Sinan Fotoğrafları arıyorum sizin sitenizde varsa lütfen bana Mimar Sinan Fotoğraflarını gönderin kızlar  
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Mimar Sinan İçin Yazılı Çok Hoş Şiirler Bu konu; Mimar Sinan için yazılı çok güzel şiirler hakkında sizlere bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Mimar Sinan bildiğiniz gibi Osmanlı zamanında yaşamış Osmanlının başmimarı ve dönemin inşaat mühendislerinin en mükemmeli Kanuni Sultan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Dünyaca Ünlü Özlü Sözler Dünyaca Meşhur Veciz Sözler nelerdir bana misal ve Dünyaca Meşhur Özlü Sözleri yazarmısınız  
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
mimar sinan süleymaniye camiinin yapılışı mimar sinan süleymaniye süleymaniye camiinin yapılışı camii yapılışı camii yapılış tarihi mimar sinan Süleymaniye Camii'nin yapımına 896380 altın harcanmıştırRivayete kadar, temel atıldığı gün yapılan merasimden sonra, Kanuni Sultan Süleyman, Mimar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Mimar Sinan Camileri mimar sinan camileri mimar sinan eserleri mimar sinan cami resimleri Türk mimarlık tarihinin en büyük mimarlarından Mimar Sinan'ın yapmış olduğu birçok eser arasında bulunan kocaman güzellikte ama camilerden bazılarının resimlerini sizlerle paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt