Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

mimar sinanın istanbuldaki yaptığı camiler

mimar sinanın istanbuldaki yaptığı camiler
0
162

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
mimar sinanın istanbuldaki yaptığı camiler Arkadaşlarım herkese selamlar bana Mimar Sinan'ın İstanbul'da yaptığı camiler ve bu camilerin isimlerinin neler olduğu gerekiyor Burya yazabilirseniz ayrıca halk faydalanır hemde ben tşkmimarsinaninistanbuldakiyaptigicamiler5c5a24b3815f5alt  

Similar threads

Mimar Sinanin sirri mimar sinanın sırları mimar sinanın sırrı sinan ın sırları gizemi sinan eserleri ve Mimar Sinan'in Selimiye Camii'nin kubbesini o genislige oturtmak için 13 bilinmeyenli bir denklemi matematigin aşina 4 başlıca isleminden farkli besinci bir islem bularak cozdugu soylenir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
osmanlı devletinin yaptığı camiler arkadaşlarım bana osmanlı devletinin yaptığı camiler ve bu camilerin hangi yılda yapıldığı ile ilgili bilgiler lüzumlu varsa paylaşırsanız sevinirim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Mimar Sinan'ın Kısaca Hayatı Mimar Sinan'ın Hayatı Mimar Sinan Kayserinin Ağırnas koyunde doğdu Mimar Sinan 84 cami, 52 mescit, 57 medrese, 7 darulkurra, 20 turbe, 17 imaret, 3 daruşşifa (hastane), 5 su yolu, 8 kopru, 20 kervansaray, 36 saray, 8 mahzen ve 48 de hamam olmak uzere 364 eser...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Mimar Sinanın Kimdir Mimar Sinanın Biyografisi Mimar Sinan veya Koca Mi'mar Sinan Ağa (Sinaneddin Yusuf Abdulmennan oğlu Sinan Osmanlı baş mimarı ve inşaat muhendisi Osmanlı padişahları I Suleyman, II Selim ve III Murat donemlerinde baş mimar olarak gorev yapan2 Mimar Sinan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Mimar Sinan'ın Camilerinin Özellikleri Nelerdir Mimar Sinan'ın Camileri Özellikleri Mimar Sinan veya Koca Mi'mâr Sinân Ağa Osmanlı baş mimarı ve inşaat mühendisi Osmanlı padişahları I Süleyman, II Selim ve III Murat dönemlerinde baş mimar olarak devir yapan Mimar Sinan, yapıtlarıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,739Kullanıcılar
Üst Alt