Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mine Ayman best Fm

Mine Ayman best Fm
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mine Ayman best Fm best fm mine ayman mine ayman yıldızbilim best fm serdar gökalp avatar resimleri Selamlama herkese Ben 1980 yılında İstanbul'da doğdum, 14 yaşından beri mikrofon başındayım Allah Vergisi radyocuyum yani 'Mineccimadlıprogramım ile hafta sonları 11:0015:00 saatleri aralarında yayındayım Mineccim'de ne mi var? Müzik, konser, sinema, tiyatro, magazin, gündem ve spordan söz ediyorum Hem programa mesaj yollayabiliyor, canlı yayına katılıp, kendi sesinizle sevdiklerinize ulaşabiliyorsunuz Günün 5'lisi adını verdiğim liste için oy verebilirsiniz ve en sevdiğiniz şarkıları sırt sırta dinleyebilirsiniz Sevdiğiniz sanatçıyı 1 numaraya taşıyıp, canlı yayında telefonla sohbetimizi de dinleyebilirsiniz diğer taraftan astroloji bölümüm var Bir Akrep burcu kadını olarak size burçlardan, iki burç arasındaki ilişki uyumundan, yükselen burcunuzdan ve ay burcunuzdan bahsediyorum Bu değin yok Hem Mineccim'de burcunuza en uygun şarkıyı da dinleyebiliyorsunuz Bundan Böyle ne çıkarsa bahtınıza Güzel bir hafta sonu devretmek, herşeyden haberdar elde etmek ve çok da eğlenmek istiyorsanız hafta sonları ben Best FM'deyim Cumartesi ve Pazar 11:00'de buluşmak üzere emailmine@bestfmcomtremail  

858,497Konular
982,562Mesajlar
30,302Kullanıcılar
KralimvallaSon üye
Üst Alt