Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Minecraft Güncelleme YARDIM!

Minecraft Güncelleme YARDIM!
0
204

Similar threads

Arkadaşlar bir süre önce Minecraft'ın full sürümünü indirmiştimİçinden istediğin versiyonu seçiyordun, Launcher Minecraft'ın o sürümünü ilk oynarken bir kere indiriyordu, sonra oynuyordunuzO zamanlar en yeni 164 sürümü vardıAma 164'ü kurduktan sonra Bad Video Card Drivers diye bir sorunla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
merhaba arkadaşlar ben minecraft launcher'den oynuyordum launcher istediğin sürümü yüklüyor hatta forgeyide otomatik yüklüyor fakat reis minimapdan başka mod yapılmıyor arkadaşlar bana en eski 164 ün modlu minecraft dosyasını ve oyunu açmak için bir launcher bir exe ve benzeri dosyasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
400 kişiilk bir serverde minecraft oynutorum nedense 152 ye gectigimizden beri acayip bir lag oldu neredeyse 1 bloğa 10 defa vuruyorum anca kırılıyor bunun bir çözumu varmi acaba cevap atan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
beyler ben minecraft faction server açtım serverde wgleri hallettimmarketinde wgsini yaptımama markete koyduğum tabloların icindeki esyayı oyuncular alıyor ne yapabilirim şimdiden teşekkür ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Arkadaşlar minecraft oynarken skinimden sıkılıp bir skin yükledimskin oyunumda , ama skinim değişmedi yani steeve kafası yerine skinimin kafası geliyor tamam da , ama oyun içi görünüm değişmedi ne yapabilirim ne olur bi bildğiniz varsa cevap yazın ya lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,985Kullanıcılar
melihscelSon üye
Üst Alt