Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Minecraft Hatası

Minecraft Hatası
0
179

Similar threads

arkadaşlar benim ekran kartım yaklaşık 56 ay önce bozuldu ama anakart üstünde ekran kartı var minecraftı çalıştırırken crash report hatası veriyor yardım edin lütfen düzgün oyun oynayamaz oldumisteyen olursa minecraftın verdiği hatayı yazabilirimyardım edin lütfen ekran: Card name: Intel(R)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Herkese iyi günler arkadaşlar Ben minecraft server açmak istiyorum ama açılmıyor Önceden açıyordum şimdi neden olmuyor bilmiyorum Size kısaca özetleyeyim: Minecraft 172 server ve jar dosyasını indirdim İkisini aynı dosyada tuttum Sonra ilk başta Minecraftserver 172 yi açtım yüzdeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Herkeze slm ben minecrafttı multiplayer açtığımda yukardaki belirttiğim hatayı alıyorum napabilirim şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Arkadaşlar bilgisayarıma Grid 2 adlı oyunu yükledim ve sorunsuz bir şekilde ***** yaptım Oyunu açtığımda aşağıdaki hata ile karşılaştım (Exception Processing Message c0000139 Parameters 18c850 16d578 75b4bf7c 75b4b7c) Bu hatanın çözümü için forumdaki önerilere baktım, çoğu yerde aşağıdaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Arkadaşlar ben 3 gün önce max payne 3 black box sürümü 102 gblik olandan indirdim ve 2 gündür sadece sorunlarıyla uğraşmaktan bıktım usandım artık bi sorunu çözsem öbür sorun çıkıyor neyse social club üyeliği aldım playmaxpayne3 e bastığımda update etmiyor + offline moddan girince internetiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,496Konular
981,699Mesajlar
29,773Kullanıcılar
LIVELYSon üye
Üst Alt