Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Minecraft "Kurtlarım Buga Girdi"

Minecraft "Kurtlarım Buga Girdi"
0
148

Similar threads

Arkadaşlar ben internetten City Car Driving indirdimOyunu ilk başta açabiliyordum sonra baştan kurdumİndirdiğim site http:mehmetkilicsorblogspotcom2urumfullhtml Oyunu kurdum keyini yazdım kabul etti Türkçe yamasını ve fixini de yaptımSonra oyundan atmalar fln bi triplere girdi açılmıyor Sürekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Arkadaşlar bilgisayarıma Pes 2019 kurdum Oyunu başlatırken bir hata penceresi açılıyor ve AbortRetryIgnoreyazılı 3 tane seçenek var Ignoreye tıkladığımda oyun açılıyor Ama normal maç yapamıyorum oyundan atıyor Şampiyonlar ligi kısmından sadece oyun oynayabiliyorum Bununla ilgili çözüm önerisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Merhaba arkadaşlar Size Bir sorum olacak Ben FTB (Feed the Beast) Launcher İndirdim Minecraft modpacklarının olduğu bir laucnher ve Minecraft'ta Pre hesabımda var Sorun Şu: Ben FTB Direwolf20 164 indirdim, kurdum ama mojang yazısı çıktıktan sonra oyun kapanıyor Bütün 164 Sürümlerinde böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Arkadaşlar fifa 2006 yükledim Daemon Tools kurdum normal bir şekilde oyuna giriyor çalışıyor ama oyundan çıkarken yani quit maç yapınca yada restart Mac yapınca ok der demez PC tamamen kilitleniyor İşletim sistemi Win98se 64 MX400 Geforce 256 DDR Celeron 20 Herşey normal ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Arkadaşlar önceden oyuna girerken sorun yoktu Sonra servera girdim Ama tam server açıldı oyun çalışmayı durdurdu diyor ve çözüm arıyor Regedit ile hallettim ama bu sefer ise servera girdikten sonra oynarken atıyor Ha birde ben oyunu kurdum ve oyundan 3 kere girip çıktım Bir daha girince kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt