Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sa arkadaşlar bissürü arma eklentisi vs turkısh modlar ayrıyetten paralı birşeyler var bana lazım olan bu bordo berelileirn özel harekatcıların oldugu oyun videoları falan izledm cok hosuma gitti bu oyunu nasıl indirebilirim hangi oyunu indirmem gerek hangi oyun bu indirdikten sonra mod...
Öncelikle Selamun Aleyküm,
Arkadaşlar ben farklı bir gta san andreas gta 4 mod u istiyorum yani
Gta sa'Da cj
Siper alsın
Araba dan atlarken adam öldürürken adamlar nası öldürdüysek öyle düşssün yani karakter ölürken serbest olsun
arabanın içinde farklı silahlarla ateş edilsin
(grafik o...
Bir evvelki ay sürpriz bir halde duyurulan ve tam bir ay sonra çıkacağı açıklanan Red Dead Redemption 2, PC oyuncularıyla bugün buluşuyor. Grafiksel mealde PC platformundan aldığı güç ile daha yeterli gözüken oyun için birinci mod yapıldı. Son vakitlere damgasını vurmuş Hollywood sineması...
Oyuna nasil mod yÜklenİr ben 116 patch midir nedİr onu yaptim mods dİye klasÖr Çikti onun İÇİne desert combat modunu atiyorum oyuna gİrİyorum oyun hala normal bunu nasil yapacam
Microsoft, Office paketi uygulamalarına karanlık mod dayanağını halihazırda sunmuş durumda. Öte yandan web üzerinde fiyatsız sürümü kullananlar sadece aydınlık modunu kullanabiliyordu lakin Microsoft yakında Word web sürümüne karanlık mod ekleyecek.
Microsoft 365 Yol Haritası sayfasına...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.