Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Minecraft Oyuna Giremiyorum

Minecraft Oyuna Giremiyorum
0
175

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Böyle Bi Konu Daha Önceden Açıldıysa Özür DilerimNeyse Arkadaşlar Ben Oyunu Dün İndirdim Yani Satın Almadım Hesap Açtım Oyunun Kendi Sitesinden Online da Oldum Oyuna Girdim Ve Oynadım DünFakat Bugün Aynı Hesabımla Sitedende Online Olarak Oyuna Girmeye Çalışırken 'user not premium' Hatası Aldım Yardım Edermisiniz? Teşekkürler

Similar threads

Öncelikle merhaba Left 4 Dead 2 oyunu steamde bedavaydı ve indirdim Yaklaşık 34 gündür sorunsuz oynuyordum ( arada bir atıyordu çok nadiren ) dün arkadaşım dllfixer ve mcafee antivirüs yükledi sorunun onunla bir alakası olabilir mi diye düşünüyorum ama araştırdım öyle yapın böyle yapın vs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Aradığınız fakat bulamadığınız konuları Ctrl+F Tuşuna Basıp arayarak bulabilirsiniz Konu başlığına tıklamanız yeterlidir Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Oyun hakkında Efes Online Hakkında Ufak Sorular EFESTE 79 LW Çar SATILIR ACİL MESAJ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
EDİT: Baylar bugün kıza sıradışı bir öneri yaptım, büyük ihtimal kabul edicek Anlatıyorum Dün gece kıza onu evine dek götürmek istediğimi birlikte yürümek istediğimi söylemiştim, kabul etti Daha önce bu teklifi düşünüyordum bu yüzden daha önce kendisini evine kadar takip ettim Neyse bugün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
KLASİK TÜRK VE DÜNYA MASALLARI PİRE İLE SİVRİSİNEK Zıplama yeteneğini kaybetmiş pireyle, uçma yeteneğini kaybetmiş sivrisinek yolda karşılaşmışlar. Bir ağacın altına oturup konuşmuşlar. İkisinin de paraları varmış ve ilk karşılaştıkları yere bakkal dükkânı açmışlar. Tatlı dilli, güler yüzlü...
Cevaplar
2
Görüntüleme
389
858,496Konular
981,661Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt