Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Minecraft Server'a Giremiyorum

Minecraft Server'a Giremiyorum
0
215

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar minecraft'ta bir server'a girdiğimde şu yazı çıkıyor:
You are temporaly denied to join this server
Lütfen yardım!!!
Her şey içeren youtube kanalımıza burdan ulaşabilirsiniz

Similar threads

Arkadaşlar merhaba, Uplay'den Tom Clancy Division Season pass adlı oyunu aldım yanlız key kısmında internette kopma oldu ve keyi göremedim mailime ödeme bilgisi ve sipariş kodu geldi yanlız key gelmedi We are pleased to confirm that your order was successfully placed You have our...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
merhaba arkadaşlar benim bilgisayarım win7 diydi orda minecraftı açıyordu sonra şifreyi unuttum format attım neyse işte win xp yükledim (elimde o vardı) oyunu açınca (Bad video card drivers! ******************** Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Senaryoda Atladığımız Ayrıntılar Aşağıdaki ayrıntıların hepsi konuşmalarda geçmekte, introları izlemek ve anlamaya çalışmak oyunun gidişatı açısından çok önemli * CJ Liberty City'e gittikten sonra bir dönem hayvan terbiyeciliği yapmıştır * Big Smoke Ganton dışında oturmasını şöyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
rogram içerisinde, şu anda 14200 adet oyunun hileleri bulunuyor Ancak bu sayı, her geçen ay, yeni oyunların çıkmasına göre, program güncellemesi yapılarak arttırılabiliyor Oyunlar alfabetik sıraya göre sıralanıyor Siz oyunun üzerine tıkladığınızda ilgili hileler editör penceresinde sergileniyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
arkadaşlar size bir sorum olacak,hepiniz hayır sever insanlarsınız bu yüzden bana yardım edebilceğinize inanıyorum şimdi ben sims oyununu yaklaşık 34 senedir biliyorumEn başlarda sims 1 ile bu oyuna başladım hoşuma gitti sonra bir arkadaşım bana sims 2 yi önerdi bu daha da hoşuma gitti bu böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,497Konular
981,927Mesajlar
29,942Kullanıcılar
el akrammSon üye
Üst Alt