Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Minecraft Windows 10 crash sorunu

Minecraft Windows 10 crash sorunu
0
186

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar launcher den 172 ye giriyorum ve crash veriyor ekran kartı driverlerim güncel java 8 kurulu başlıkta da belirttiğim gibi windows 10 kullanıyorum windows 10 a geçmeden önce çok güzel çalışıyordu
ekran kartı:intel 4 series express chipset family 1 gb
2 gb ram
yardımlarınızı ekliyorum

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Far Cry 3 oyunu başlıkta da belirttiğim gibi kasıyor 15 ve 20 Fps arası alıyorum 1920x1080 çözünürlükte, Tüm grafik ayarları son derece de (ultra) oynuyorum Sistem Özellikleri : Asus N55SF Notebook Windows 8 Pro 64 Bit 8 GB RAM 2 tane Grafik kartı var İntel Hd 3000...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Günümüzde daha birçok kullanıcı tarafından kullanılan Windows 7’nin tüm desteği, 2020 yılında Microsoft tarafından kesilecek. Destekli olmayan bir işletim sistemi kullanmak çok da güvenli bir durum değil. Bu sebeple Windows 7 kurulu bilgisayarlar mecburiyetten dolayı yeni işletim sistemlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
858,505Konular
982,788Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt