Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

minecraft

minecraft
0
104

Similar threads

1 Çözüm yolu : Jarusalem e Çağre Save Game: ¤ Jarusaleme Çözüm Direkt 4Bölüme Atlıcak! Code: http:rapidsharecomfiles96774554SavedGamesrar xp kulllananlar buraya atsın Code: C:\Documents and Settings\Admin\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games Vista kulllananlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Ülkemizde hatırı sayılır miktarda oyuncu tarafından beğeniyle oynanan, neredeyse bağımlılık yapıcı hale gelen Minecraft oyunu; Java altyapısına sahip olmasından kaynaklanan hatalarla zaman zaman saç baş yoldurabiliyor. Ansızın çöken, format atıldıktan sonra bir türlü açılmayan, ekranı karartan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
arkadaşlar herşeyi denedim svlan 0 falan onu yaptım hamachinin içine dosya aç dediler onuda yaptım ama hala aynı hatayı alıyorum zaten arkadaşla iplerimizde çok yakın benimki 251644915 onunki 25164495 yardım edecek arkadaşlara şindiden teşekkür ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Arkadaşlar razor 1911 den left 4 dead 2 indirdim İnstallerexe yi açtım bişey çıktı simpack sekmesi altta To continue unpacking, file 'left 4 dead 2disk10sid' is required from disc 1 altta enter the path to this file alttada bu c:\users\egemen\appdata\local\temp\left 4 dead 2disk10sid yanındaki 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
246
Merhaba arkadaslar minecraft windows 7 deyken sorunsuz calisiyordu Sonra windows 8 singel language ye gectm ve oyun game output crash report gibi hatalar verdi 172 de output verdi 179 crash report fln verdi surume gore degisiyodu Lutfen yardim edin napabilirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt