Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Minecraft'a Toy Story Kostüm Paketi Geldi

Minecraft'a Toy Story Kostüm Paketi Geldi
0
162

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
content_58122.jpg

Minecraft’ın en son kostüm paketi, Toy Story karakterlerini sevilen oyunun içerisine taşımaya geliyor.

Toy Story Mash-Up paketi, Pixar’ın en çok izlenen prodüksiyonlarından biri olan Toy Story karakterlerini MC’ın kareli yerküresinin içerisine yerleştirecek. Eklenecek kostümler arasında Woody, Buzz ve Bo Peep üzere bilindik karakterler bulunuyor.

Buna ek olarak son devirlerde internetin sevgilisi haline gelen Keanu Reeves’in karakteri Duke Caboom da oyuna eklenen kostümler arasında olacak. Caboom ve Reeves, Toy Story 4 ile hayatımıza giriş yapmıştı.

• Minecraft Yerkürenin En Çok Satan Oyunu Olmuş Olabilir
Eklenen yeni haritalar içerisinde de Andy’nin odası ve Sid’in odası da mevcut. Bu odalar birebir modellenerek MC yerküresine yerleştirilmiş durumda.

Toy Story Mash-Up paketi 8 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Buraya tıklayarak paketin resmi sahifesine gidebilirsiniz.

858,474Konular
981,221Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt