Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mini Börek

Mini Börek
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mini Börek Tarifi İçin Malzemeler

*4 hazır yufka veya hazır üçgen yufka
*Sıvıyağı
*Galeta unu
*Sıcak su

Patates harcı için;

*7 adet patates
*Tuz
*Pulbiber
*Karabiber

Mini Börek Tarifi Yapılışı Yine güzel bir tarif ve yine çok pratik*Patatesleri soyup küçük küçük dilimleyip, tencerede haşlayalım Sonra ezip içine tuz karabiber pulbiber ekleyin
Ben üçgen hazır yufka kullandım Onu da ortasından kestim Uzun ince üçgenlerim oldu
Bir bardağa ılık su koyup fırça ile yufkalarıma sürdüm
Patates harcını koyduktan sonra minik börekler sardım
Hepsini sardıktan sonra önce sıvı yağına batırdım sonra galeta ununa buladım ve tepsime dizdim
Fırında kızarana kadar pişirdim

Similar threads

Kek Kalıbında Sodalı Börek Tarifi İçin Malzemeler *3 adet yufka Sosu için *2 adet yumurta *1 5 su bardağı süt *Yarım çay bardağı sıvı yağ *1 şişe maden suyu İç harcı için *4 adet haşlanmış patates *Kimyon karabiber toz kırmızı biber tuz *Patatesler haşlanır çatalla ezilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Peynirli Börek Tarifi İçin Malzemeler *1 paket üçgen yufka *2 adet yumurta *1 su bardağı galeta unu İç harcı için; *Beyaz peynir *Maydanoz Kızartmak için; *Sıvıyağ Peynirli Börek Tarifi Yapılışı İlk olarak iç harcımızı karıştıralım Peyniri çatal yardımı ile ezip ince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Sucuklu Çıtır Börek Tarifi İçin Malzemeler *4 adet taze yufka SOS MALZEMESİ : *1 su bardağı soğuk su *Yarım su bardağı sıvı yağ İÇ MALZEMESİ : *Dilimlenmiş sucuk, kaşar peynir ÜZERİ İÇİN *Galeta unu Sucuklu Çıtır Börek Tarifi Yapılışı Herkese selâm?? Yapımı kolay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Galeta Unlu Börek (Pratik) Tarifi İçin Malzemeler *1 paket hazır üçgen yufka *1 su bardağı su *Yarım su bardağı sıvı yağ İçi için; *3 haşlanmış patates *1 kuru soğan *Tuz *Karabiber *Kırmızı toz biber *Kimyon *Maydanoz *Sıvı yağ Üzeri için; *1 bardak galeta unu Galeta Unlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Sucuklu Pizza Börek Tarifi İçin Malzemeler *4 adet yufka *Yarım kangal sucuk *1 adet domates *4 adet yeşil biber *1 adet kırmızı biber *1 yemek kaşığı salça *Karabiber, pulbiber, tuz *Rendelenmiş kaşar peyniri Sos için: *2 su bardağı su *1 su bardağı zeytinyağı Üzeri için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt