iltasyazilim
FD Üye
Mini Cheesecake Frambuazlı Çilekli Tarifi İçin Malzemeler
*Altı için :
*1, 52 paket bisküvi ben speculoos kullandım sevdigğniz herhangi bir bisküvi olabilir
*23 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
Kreması için;
*2 adet yumurta
*500 gr mascarpone veya labne
*1 kutu (200ml) krema
*1 su bardağı *toz şeker
*1 yemek kaşığı nişasta
*1 paket vanilya
*1 yemek kaşığı *un
Üzeri için;
*2 su bardağı dondurulmuş veya taze frambuaz çilek
*2 yemek kaşığı nişasta
*2 yemek kaşığı toz şeker
*Bir kaç damla limon
*1 çay bardağı *su
Mini Cheesecake Frambuazlı Çilekli Tarifi Yapılışı Bisküvileri rondodan geçirin eritilmiş tereyağı ile karıştırın, muffins kalıpları içine 12 kaşık paylaştırın, bende 20 adet çıkıyor İyice bastırın düzeltin, buzdolabına kaldırın
Kreması *için, mascarponu (veya labneyi) krema ve şeker ile iyice çırpın, diğer malzemeleri ekleyin, muffins kalıplara paylaştırın 170 derecede yaklaşık 15 dkk pişirin, kontrol ediniz, şişecekler ve hafif sarı olana kadar
Çıkardığınızda ortası çökecektir çok normaldir
Sosu için bütün malzemeleri pişirin, soğumuş cheesecakelerin üzerine gezdirin İstediğiniz gibi süsleyin ve buzdolabına kaldırın
Afiyet olsun
*Altı için :
*1, 52 paket bisküvi ben speculoos kullandım sevdigğniz herhangi bir bisküvi olabilir
*23 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
Kreması için;
*2 adet yumurta
*500 gr mascarpone veya labne
*1 kutu (200ml) krema
*1 su bardağı *toz şeker
*1 yemek kaşığı nişasta
*1 paket vanilya
*1 yemek kaşığı *un
Üzeri için;
*2 su bardağı dondurulmuş veya taze frambuaz çilek
*2 yemek kaşığı nişasta
*2 yemek kaşığı toz şeker
*Bir kaç damla limon
*1 çay bardağı *su
Mini Cheesecake Frambuazlı Çilekli Tarifi Yapılışı Bisküvileri rondodan geçirin eritilmiş tereyağı ile karıştırın, muffins kalıpları içine 12 kaşık paylaştırın, bende 20 adet çıkıyor İyice bastırın düzeltin, buzdolabına kaldırın
Kreması *için, mascarponu (veya labneyi) krema ve şeker ile iyice çırpın, diğer malzemeleri ekleyin, muffins kalıplara paylaştırın 170 derecede yaklaşık 15 dkk pişirin, kontrol ediniz, şişecekler ve hafif sarı olana kadar
Çıkardığınızda ortası çökecektir çok normaldir
Sosu için bütün malzemeleri pişirin, soğumuş cheesecakelerin üzerine gezdirin İstediğiniz gibi süsleyin ve buzdolabına kaldırın
Afiyet olsun