Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mini mini bir kuş şarkısı

Mini mini bir kuş şarkısı

Similar threads

6 yaş çocuk şarkıları KÜÇÜK KURBAĞA “Ufak kurbağa, minik kurbağa ellerin nerede? Ellerim değil, ellerim yok, yüzerim derede, Ku vak, vak, vak, ku vak, vak, vak Küçük kurbağa, ufak kurbağa gözlerin nerede? Gözlerim yok, gözlerim değil, yüzerim derede? Ku vak, vak vak, ku vak, vak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
BENIM ÜÇ BALIGIM VAR Benim üç baligim var Suyun dibinde yem ara Oy lay lay oy lay lay Iki tanesine esmer Suyun dibinde gezer Oy lay lay oy lay lay Bir her birine kirmizi havuzun güzel kizi Oy lay lay lay lay lay TAVSANIM Tavsanim,tavsanim Ufak tavsanim Tavsanimin patileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Türkçe dil etkinlikleriyle nasıl beyin fırtınası yaparız? Ufak yaş gruplarında hayal güçleri oldukça gelişmiştir Öyle fazla öğrenci düşündüklerini kolaylıkla dile getirirken kimileri bu becerilerini tatmin edici düzeyde kullanamazlar Peki bu gibi durumlarda neler yapabiliriz? Öğrencilerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
BENIM UC BALIGIM VAR Benim uc baligim var Suyun dibinde yem ara Oy lay lay oy lay lay Iki tanesi esmer Suyun dibinde gezer Oy lay lay oy lay lay Bir tanesi kirmizi havuzun guzel kizi Oy lay lay lay lay lay TAVSANIM Tavsanim,tavsanim Minik tavsanim Tavsanimin patileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Tekerleme Sozleri kısa Okul Oncesi Tekerleme Sozleri MART Mart gelir şakır şakır, Ayakları gumuş bakır Kapılardan baktırır, Kazma kurek yaktırır Haydi Mart Martlasın, Kahkahalar patlasın Tekir Bir iki tombul tekir Camdan bakar Başına takar Hop hop, altın top PAZAR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,500Konular
982,386Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt