iltasyazilim
FD Üye
Mini Pizza Tarifi İçin Malzemeler
*1 su bardağı ılık süt
*1 paket instant maya
*3 çorba kaşığı toz şeker
*3 yumurta (aklar içine sarısı üstüne)
*3 tatlı kaşığı tuz
*1 su bardağı sıvı yağ
*yeterince un
*sucuk
Mini Pizza Tarifi Yapılışı Süt maya ve şeker karıştırılır 5 dk bekledikten sonra yumurta akları, sıvı yağ, tuz ve un eklenir İyice yoğurulur yumuşak bir hamur elde edilir Ceviz büyüklüğünde bezeler yapılır Tam ortasına dilim sucuk batırılır Kenarlarına yumurta sarısı sürülür Önce düşük ısıda sonra ısıyı biraz artırarak pişirilir Resimlerde şekil anlaşılır sanırım Ben sucuk kullandım Farklı içlerle de yaptım Güzel oldu Önemli olan iç malzemenin hamura yerleştirilmesi Sanki çukur yapar gibi içe bastırılır Kenarlar ortaya çıkar
*1 su bardağı ılık süt
*1 paket instant maya
*3 çorba kaşığı toz şeker
*3 yumurta (aklar içine sarısı üstüne)
*3 tatlı kaşığı tuz
*1 su bardağı sıvı yağ
*yeterince un
*sucuk
Mini Pizza Tarifi Yapılışı Süt maya ve şeker karıştırılır 5 dk bekledikten sonra yumurta akları, sıvı yağ, tuz ve un eklenir İyice yoğurulur yumuşak bir hamur elde edilir Ceviz büyüklüğünde bezeler yapılır Tam ortasına dilim sucuk batırılır Kenarlarına yumurta sarısı sürülür Önce düşük ısıda sonra ısıyı biraz artırarak pişirilir Resimlerde şekil anlaşılır sanırım Ben sucuk kullandım Farklı içlerle de yaptım Güzel oldu Önemli olan iç malzemenin hamura yerleştirilmesi Sanki çukur yapar gibi içe bastırılır Kenarlar ortaya çıkar
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.