Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

miniCOM

miniCOM

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar duydunuz mu bilmiyom ama minicom diye bir ürün çıktı piyasayaBu ürünü hepbirlikte değerlendirrelim istedim ; işte özellikleri:

YAZILIMLARWindows CE İşletim Sitemi Microsoft İnternet Explorer 60 İnternet Tarayıcı Macromedia Flash Player 6 Windows Media Player Microsoft PowerPaint Görüntüleyici Microsoft Messenger Microsoft Excel ve Word uyumlu tablo ve kelime işleme uygulamamları Resim Görüntüleyici Dosya Sıkıştırma DONANIM ÖZELLİKLERİAMD Geode Gx İşlemci Entegra DDR Ram Bütünleşik Ses aygıtı 4 USB Bağlantı noktası 10 GB Harddisk 35 sürücü(optik sürücü Yoqq) 56K Dahili Modem VGA monitör ve mdem bağlantı noktaları 13 Kg Ağırlığında Detaylı Bilgi Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Walla ürünün bildiğim bütün özelliklerini yazdımFiatlarada yukarıdaki siteden bakabilirsiniz(Bana biraz pahalı geldi ödeme seçenekleri çok uygun)

Donanımdan iyi anlayan bi arkadaş bu ürünü bize etüt eder ve bu ürünle hangi işlemleri gerçekleştirebileceğimizi yazarsa memnun olurum
LÜTFEN Bİ EL ATALIM

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt