Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Minik bir sorum var kızlarla ilgili

Minik bir sorum var kızlarla ilgili

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba 8 aylık bir ilişkim var herşey hoş güzel gidiyor fakat kızın bazen beni garip boğduğunu hissediyorum bunu okadar fazla yapıyorki artık sevgimin azaldığını düşünüyorum ancak evlenmeyi düşünüyoruzÖrneğin hergün iş çıkışında görüşürüz kahvemizi içer yemeğimizi yeriz ama bi gün tekrar eve bıraktım bende evime gittim hastaydım hemen yatağa girdim uyandığımda telefonumda hiç beklemediğim mesajlar ne çabuk bıktın benden vs 2 saat uyudum ve bu süre içinde msj atamadığım iiçin bunları yazmış halbuki daha 2 saat önce beraberdik bu en minik misal Gün içerisinde bunun gibi milyonlarcası Markete gidiyoum neden haberim değil diyor ben erkek olmama rağmen okadar düşmüyorum üzerine ve o kadar triplere giriyorki beni yapmadığım şeylerin hesabını vermeye hedeflemek zorunda bırakıyor ve gönlünü almamı bekliyor derlerya artı naz aşık usandırır diye işte öyle gerçekten fazla kız arkadaşım olmadı belkide kızların geneli böyledir ?saygılar

858,496Konular
982,172Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt